Ιταλία – Γυναικολόγος έπειθε γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του για να τους θεραπεύσει τον καρκίνο

Μία απίστευτη υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην ιταλική κοινή γνώμη. Γυναικολόγος στο Μπάρι ο οποίος έχει το παρατσούκλι «Δρ. Μαγικό Φλάουτο» εκμεταλλευόμενος την απελπισία των ασθενών του έλεγε σε γυναίκες ότι μπορούσε με σεξ να θεραπεύσει τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο.

 

Οι αρχές ανακάλυψαν την δράση του 60χρονου γυναικολόγου έπειτα από καταγγελία ασθενούς. Συγκεκριμένα φέρεται να είπε σε 33χρονη την οποία ήθελε να πείσει ότι είχε HPV -αν και το τεστ Παπ δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο- ότι «έχω σώσει πολλές γυναίκες από τον καρκίνο. Όλες με τις οποίες είχα σεξουαλική επαφή, ήταν αρνητικές μετά».

 

Σοκαρισμένη από την «οδηγία» του γιατρού, η γυναίκα ήρθε σε επαφή με δημοσιογράφους. Εκείνοι προσέλαβαν ηθοποιό για να υποδυθεί την ασθενή και παγίδεψαν τον δράστη

 

Ο γιατρός υποτίθεται ότι βρήκε κάτι επίφοβο στον τράχηλό της ηθοποιού και προσφέρθηκε να κάνει σεξ μαζί της για να τη θεραπεύσει. Όταν η ηθοποιός έκανε νύξη για χρήση προφυλακτικού, αυτός φέρεται να της είπε ότι η προφύλαξη δεν θα της επέτρεπε να επωφεληθεί από τα αντισώματά του. Όταν ο γυναικολόγος είχε μείνει μόνο με το εσώρουχο, τηλεοπτική κάμερα εισέβαλε σστο χώρο και τον έπιασε επ’ αυτοφόρω.

 

Μέσω του δικηγόρου του, υποστήριξε ότι «Έχω θεραπεύσει με επιτυχία εκατοντάδες γυναίκες εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Πρότεινα μια εναλλακτική θεραπεία που έχει αποφέρει αποτελέσματα», προσθέτοντας ότι ποτέ δεν ανάγκασε κάποια γυναίκα να κάνει σεξ μαζί του. Έως τώρα έχουν εμφανιστεί 15 γυναίκες που ισχυρίζονται ότι έχουν υπάρξει θύματα των «αρρωστημένων» πρακτικών του.

ΠΗΓΗ:https://www.ethnos.gr/