Παλιά σιδερώστρα: 12 ιδέες για να την αξιοποιήσετε με έξυπνο τρόπο και να μεταμορφώσετε το σπίτι σας

Παλιά σιδερώστρα: Οι σιδερώστρες ηταν ένα κλασικό εργαλείο της Ελληνίδας νοικοκυράς. Αυτό έχει αρχίζει να αλλάζει βέβαια στην τωρινή εποχή. Εφόσον οι σιδερώστρες έχουν αρχίσει να ξεπερνιούνται από τις πιο σύγχρονες κατασκευές. Όπως επίσης και επειδή έχουν ανοίξει περισσότερα στεγνοκαθαριστήρια στις γειτονιές.

 

Παλιά σιδερώστρα: Αρχίζουν να ξεπερνιούνται

Η κλασικοί πάγκοι σιδερώματος έχουν αρχίσει πλέον και γίνονται ολοένα και πιο ξεπερασμένοι. Εκεί που υπήρχαν σε κάθε σπίτι παλιότερα πλέον έχουν αρχίσει και μαζεύουν σκόνη σε κάποια αποθήκη συνήθως. Την θέση τους παίρνουν οι πιο σύγχρονες πρέσες σιδερώματος η ακόμα και οι σπιτικοί στεγνωτήρες. Αν βρίσκεστε στην θέση να έχετε και εσείς κάποια σιδερώστρα μην ανησυχείτε θα σας βοηθήσουμε να βρείτε μέσω των συμβουλών μας χρήσεις για αυτήν.

Παρακάτω θα δείτε ορισμένες συμβουλές που έχουμε βρει για το πως να αξιοποιήσετε την σιδερώστρα σας που πλέον δεν χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να παραλλάξετε λίγο τις συμβουλές μας για να ταιριάζουν στο προσωπικό σας γούστο διακοσμώντας τον χώρο σας με μια νότα που θα θέλατε να δώσετε.

Διακοσμητικό τραπέζι

Ράφι για βιβλία

Πάγκος εργασίας για υπολογιστή

 

Αποθηκευτικός χώρος για εργαλεία

Παλιά σιδερώστρα: Σαν πάγκος για κοσμήματα

Οργάνωση για τα είδη μπάνιου

Οργάνωση νημάτων ραπτικής

 

Τραπεζάκι για πολλές χρήσεις

Διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Παλιά σιδερώστρα: Πινακίδα καλωσορίσματος

Έπιπλο σιδερώματος για την μπουγάδα

 

ΠΗΓΗ