Ολική έκλειψη ηλίου στις 4/12: Δεν θα τη δούμε αλλά θα επηρεάσει αυτά τα 4 ζώδια

Στις 04/12/2021 πραγματοποιείται ολική έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη. Η έκλειψη ηλίου είναι η μοναδική για το 2021 και δεν θα είναι ορατή από τη χώρα μας. Πρόκειται για μια ηλιακή έκλειψη που εστιάζει σε θέματα, πολιτικής, παιδείας και θρησκείας και θα είναι έντονη. Η ένταση ενισχύεται από την πορεία του Ερμή στον Τοξότη. Ποια είναι όμως τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότεροκαι τι θα φέρει για το καθένα;

Η έκλειψη επηρεάζει Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες με Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 10 ως τις 14 μοίρες των ζωδίων αυτών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Ηλίου, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, επηρεάζει το κομμάτι των σχέσεων, του γάμο, και συνεργασιών και μπορεί να σας αναστατώσει αυτές τις ημέρες. Θα χρειαστείτε ψυχραιμία και να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε προσεχτικά πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θετικά θα επηρεαστούν τα επαγγελματικά και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας επηρεάζει άμεσα και αφορά κυρίως τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Ίσως φέρει την ανάγκη για αλλαγή σπιτιού, μια ανακαίνιση ή πιθανώς και μια αλλαγή στον χώρο εργασίας, ακόμα και μια αγοραπωλησία. Θα αισθανθείτε έντονη ανάγκη για ανεξαρτησία, επαγγελματική ή οικογενειακή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη είναι πιθανό να φέρει αλλαγές στους τομείς της καριέρας, των σχέσεων και θα σας κάνει να επανεξετάσετε πολλά πράγματα στην ζωή σας. Προσέξτε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Η έκλειψη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σας, καλό είναι όμως να παραμείνετε ψύχραιμοι και δυναμικοί για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια αλλαγή στην εργασία ή το σπίτι είναι πιθανή. Μια άβολη κατάσταση στο επαγγλματικό περιβάλλον ή μια ανατροπή στα πράγματα του σπιτιού/ Αποφύγετε τώρα τα νέα ξεκινήματα, αφήστε τα για αργότερα.

ΠΗΓΗ:https://jenny.gr/