Λίγο μετά τις 11 το πρωί, ένας άντρας προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, χτύπησε την πόρτα μια γυναίκας στην πόλη του Άργους Ορεστικού και της είπε πως το σπίτι της έχει διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος και μάλιστα την έπεισε πως είναι πολύ επικίνδυνη η κατάσταση.

Η ηλικιωμένη γυναίκα πίστεψε τα λεγόμενα τού άντρα και τον έβαλε σπίτι της. Έπειτα, σύμφωνα πάλι με ασφαλείς πληροφορίες εκείνος της είπε, πως θα πρέπει να μαζέψει ό,τι χρήματα έχει, αλλά και το χρυσό, προκειμένου να τα σώσουν σε περίπτωση που πάρει φωτιά το σπίτι λόγω της διαρροής. Η γυναίκα τα μάζεψε σε ένα σεντόνι και τότε ο άντρας τα άρπαξε έφυγε από το σπίτι με τα “λάφυρα”, μπήκε σε ένα αμάξι όπου πάλι σύμφωνα με μάρτυρες επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα και κυριολεκτικά έγιναν καπνός. Τα “λαφυρά” που πήρε μαζί του φεύγοντας ο “υπάλληλος μαϊμού” ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ (μετρητά, λίρες και χρυσαφικά). Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία μόλις κλήθηκε έτρεξε στο σημείο που διαδραματίστηκε το συμβάν και ξεκίνησαν κατευθείαν οι έρευνες προκειμένου να βρεθούν οι ένοχοι. Μάλιστα, όπως ακούγεται, είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν.
χ.κ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.