Ο καθηγητής είναι κατηγορούμενος από την περίοδο 2018-2019 για υπόθεση απάτης – Καταγγελίες και για σεξουαλικά εγκλήματα – Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση

Σοκ προκαλεί ο ξυλοδαρμός καθηγητή απο κουκουλοφόρους, την ώρα του μαθήματος, μέσα σε αίθουσα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), το απόγευμα της Τρίτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλαν σε αίθουσα του Πανεπιστημίου και ξυλοκόπησαν τον καθηγητή, ενώ επιτέθηκαν και εναντίον φοιτητών που προσπάθησαν να προστατεύσουν τον διδάσκοντα.

Στο μεταξύ, εντολή ποινικής έρευνας από εισαγγελικό λειτουργό για την επίθεση έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπουλου.

Η Εισαγγελική εντολή για την επίθεση από δράστες κουκουλοφόρους κατά του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ αφορά τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις.

Σύμφωνα με την εντολή της Εισαγγελέως μεταξύ άλλων θα πρέπει να ερευνηθεί αν τελέστηκαν οι αξιόποινες πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης βίας.

Ποιος είναι ο καθηγητής – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

ΑΣΟΕΕ: Ποιος είναι ο καθηγητής που ξυλοκόπησαν άγρια οι κουκουλοφόροι - Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση [Βίντεο]

Πρόκειται για καθηγητή Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ο οποίος, σύμφωνα με την εκπομπή του Mega “Live News”, είναι κατηγορούμενος από την περίοδο 2018-2019 για μία υπόθεση απάτης, όπου φέρεται να παραπλανούσε πολλά άτομα με το γνωστό τρικ της πυραμίδας.

Δηλαδή, για μια επικερδή επένδυση, φέρεται αρχικά να εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά, επέδιδε κάποιους τόκους και παρακρατούσε τα ποσά. Για το αδίκημα αυτό είναι κατηγορούμενος το 2022.

ΠΗΓΗ:https://www.thetoc.gr/