Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήριο Βόσδου επισκέφτηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Φραγγίδη και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Πάρι Κουκουλόπουλο, στο οποίο συμμετείχαν ακόμα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας Μιχαήλ Τσιώκας (αναπληρωτής Γραμματέας) και Νίκος Αρβανιτάκης, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Χρήστος Ναούμ και το πολιτικό στέλεχος Λεωνίδας Καλυβιάνος

Κατά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε το κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για τη διαμορφωθείσα κατάσταση μετά τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου 2022 και τα έντονα καιρικά φαινόμενα (παγετός-χιονόπτωση) που έπληξαν ακολούθως τη περιοχή.

Επίσης, αναφέρθηκε στις έκτακτες συνεδριάσεις του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, υπο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη και στον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στην περιοχή.

Επισήμανε την κήρυξη των σεισμόπληκτων περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, την οποία υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, με εισήγηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κατόπιν αιτημάτων των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών.

Ενημέρωση παρείχε επίσης, για την πορεία των ελέγχων των κτιρίων που διενεργήθηκαν από κλιμάκιο μηχανικών, οι οποίοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

You May Also Like

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού»

Το  Τμήμα  Νηπιαγωγών  της  Παιδαγωγικής  Σχολής  Φλώρινας  του   Πανεπιστημίου  Δυτικής  Μακεδονίας,  οργανώνει …

Χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης μέσω διαδικτύου, με αφορμή την αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Covid-19

  Χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης μέσω διαδικτύου, με αφορμή την…

Τον αναδασμό του τμήματος Αγροκτήματος της Ποριάς Ν. Καστοριάς υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης

Τον αναδασμό του τμήματος Αγροκτήματος της Ποριάς Ν. Καστοριάς  υπέγραψε ο Περιφερειάρχης…

Ο απολογισμός της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

Στον απολογισμό των δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί από την Εταιρία Τουρισμού Δυτικής…

Την άμεση εξόφληση των οφειλών της ΛΑΡΚΟ Α.Ε. προς εργαζόμενους, υπεργολάβους και προμηθευτές, ζητάει εκ νέου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με έγγραφο του στους αρμόδιους Υπουργούς

Την άμεση εξόφληση των οφειλών της ΛΑΡΚΟ Α.Ε. προς εργαζόμενους, υπεργολάβους και…

Αυξήσεις σε σημαντικους δείκτες για τον Τουρισμό της Δυτικής Μακεδονίας

Από τα  επίσημα στοιχεία της  ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΤΕ με σκοπό να…

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Υδροηλεκτρικός σταθμός ισχύος 0.33MW στη θέση Φράγμα Σισανίου της ΔΕ Ασκίου του Δήμου Βοΐου της Π.Ε. Κοζάνης»

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης  του έργου «Υδροηλεκτρικός σταθμός ισχύος 0.33MW στη θέση Φράγμα…

Τοποθέτηση μεταλλικής κατασκευής στο άνοιγμα της φωλιάς της αρκούδας στην Αναρράχη του Δήμου Εορδαίας

Τοποθέτηση μεταλλικής κατασκευής στο άνοιγμα της φωλιάς της αρκούδας στην Αναρράχη του…