Η αξέχαστη μέρα του νικητή Βασίλη με τον ΠΑΟΚ: «Όλοι σε θέλουν εδώ!»

Ο Βασίλης Τσαρακτσίδης θέλοντας να βοηθήσει κι άλλα παιδιά που περνούν δύσκολες στιγμές και βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις, βρήκε το θάρρος και μίλησε για το ακραίο bullying που υπέστη. Ο ίδιος είχε μεγάλη ψυχική δύναμη και βγήκε νικητής, αλλά θέλησε να το βροντοφωνάξει προκειμένου να βοηθήσει και να εμπνεύσει κι άλλους νέους που ζουν στον φόβο…

 

Ο ΠΑΟΚ θέλοντας να τιμήσει αυτόν τον νικητή της ζωής και παράλληλα να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά του bullying, πρόσφερε μια αξέχαστη μέρα στον Βασίλη, ο οποίος πέραν από φίλαθλος του Δικεφάλου, είναι και σπουδαστής κινηματογράφου. Όντας επίτιμος καλεσμένος της ΠΑΕ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Βασίλης έζησε μέσα απ’ τον αγωνιστικό χώρο το ντέρμπι, απαθανάτισε στιγμές του παιχνιδιού και πραγματοποίησε το πρώτο του video project με πλάνα απ’ την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας.

 

 

 

 

«Ηταν ένα δώρο ζωής για μένα», είπε ο Βασίλης μετά το τέλος του αγώνα συμπληρώνοντας ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι «πολλοί δεν θα θυμούνται σε λίγο καιρό, αλλά εγώ δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ». Παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα ζωής με την ωριμότητα που μίλησε σημειώνοντας ότι «η καταπολέμηση του bullying πρέπει να ευαισθητοποιήσει άπαντες για να μην συμβαίνει», ενώ ανέφερε ότι ο ίδιος βιώνοντάς το κατάλαβε «πόσο καταστροφικό μπορεί να είναι για κάποιον άνθρωπο».

Ο Βασίλης, εκτός των άλλων, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Μάλιστα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε βιντεοκλήση με τον πατέρα του Βασίλη, που ζει μόνιμα στη Γερμανία, ενώ χάρισε στον νεαρό και μια φανέλα του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα κατά του εκφοβισμού…

 

 

Ο Βασίλης Τσαρακτσίδης δέχτηκε cyber bulling. Ο Βασίλης Τσαρακτσίδης έμαθε πόσο δυνατός είναι. Ο Βασίλης Τσαρακτσίδης μίλησε για να βοηθήσει και να εμπνεύσει τους Βασίληδες αυτού του κόσμου. Βασίλη, όλοι σε θέλουν εδώ… Ας στηρίξουμε κάθε Βασίλη.

ΠΗΓΗ:https://www.ethnos.gr/