Είναι 72 χρονών, κανείς δεν την κάνει πάνω από 45 και μας λέει το μυστικό της νεότητάς της

Ενώ μερικοί άνθρωποι γερνούν πιο αργά από τους άλλους, μια λάτρης της γυμναστική, η Norma Williams, μοιάζει να ξέρει πώς να σταματήσει το χρόνο. Σε ηλικία άνω των 70 ετών, το έχει τόσο ωραίο σώμα που μοιάζει με μοντέλο. Και έχει ένα σημαντικό μήνυμα που θέλει να διαδώσει: τα σώματα μπορούν να βελτιωθούν με την ηλικία εάν τα φροντίζετε.

 

Εμείς δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία να σας δείξουμε την εξαιρετική εμφάνιση της Norma καθώς συνεχίζει να διατηρεί την φόρμα της.

1.

2.

3.

4.

72 με ωραίο σώμα

Δεν είχε πάντα ένα ωραίο σώμα σαν αυτό. Από την παιδική της ηλικία, η Norma δεν είχε υγιείς συνήθειες και ένιωθε υπέρβαρη. Σε ηλικία 28 ετών, άρχισε να αλλάζει τον τρόπο ζωής της. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αλλάξουν τις συνήθειες μιας ολόκληρης ζωής εν μία νυκτί, η αλλαγή αυτή είναι ένα ταξίδι που η Norma εξακολουθεί να κάνει.

5.

72 με ωραίο σώμα

6.

72χρονη με ωραίο σώμα

7.

 

72χρονη με ωραίο σώμα

8.

72χρονη με ωραίο σώμα

Καθώς άλλαξε τον τρόπο ζωής της, παρατήρησε ότι η ζωή της άρχισε να αλλάζει και η εμφάνισή της βελτιώθηκε. Τελικά, έφτασε σε ένα σημείο όπου ήταν ευχαριστημένη με τον εαυτό της. Για όσους θέλουν επίσης να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους, προτείνει να κάνετε μικρά βήματα, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας.

9.

72χρονη με ωραίο σώμα

10.

72χρονη με ωραίο σώμα

11.

72χρονη με ωραίο σώμα

Λέει ότι το ωραίο σώμα της τελειοποιήθηκε λόγω της τακτικής άσκησης. Κάνει γρήγορο περπάτημα 4 φορές την εβδομάδα και πηγαίνει στο γυμναστήριο δύο φορές την εβδομάδα. Αύξησε σταδιακά την άσκησή της και βελτίωσε ανάλογα τη διατροφή της. Πριν από λίγο καιρό, μπορούσε να φάει μια οικογενειακή συσκευασία με πατατάκια και πολλά μπισκότα, αλλά συνέχισε να εργάζεται μόνη της.

12.

13.

 

14.

15.

Η Νόρα πιστεύει ότι τα σώματά μας αξίζουν τον σεβασμό μας, και το καταχραζόμαστε συχνά, αλλά όσο προσπαθούμε να κάνουμε θετικές αλλαγές, το σώμα μάς μας ανταμείβει. Έτσι, ανεξάρτητα από το κρεμασμένο δέρμα, τις ρυτίδες και τις ραγάδες, ήρθε η ώρα να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να θυμάστε ότι είναι πάντα ωραίο και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο!

16.

17.

72χρονη με ωραίο σώμα

18.

72χρονη με ωραίο σώμα

Από πού νομίζετε ότι προέρχεται μια νεανική εμφάνιση; Εάν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στις συνήθειες σας που θα επηρέαζε τη ζωή σας αργότερα, τι θα ήταν αυτό;

 

ΠΗΓΗ