Σιβηρία μαγευτικές φωτογραφίες με Huskies στα παγωμένα νερά λίμνης

Ένας φωτογράφος από την Ρωσία έχει συλλάβει μερικές απίστευτες φωτογραφίες από την Σιβηρία με Huskies να παίζουν με τα καθρεπτισμένα παγωμένα νερά μιας λίμνης, που τα κάνει να φαίνονται ότι βρίσκονται πάνω σε έναν μεγάλο καθρέπτη και πετάνε στον ουρανό. Ο φωτογράφος ζει στην Kirovsk στην Περιφέρεια Μούρμανσκ.

Χάσκυ Σιβηρίας – Siberian Husky

Το Χάσκυ είναι ένας αθλητικός, ενεργητικός και ανθεκτικός σκύλος, του οποίου οι πρόγονοι προήλθαν από το παγωμένο και σκληρό περιβάλλον της Αρκτικής Σιβηρίας. Τα Χάσκυ Σιβηρίας είχαν εκτραφεί από τους Chukchi της Βορειοανατολικής Ασίας για να τραβούν τα βαριά φορτία σε μεγάλες αποστάσεις και σε δύσκολες συνθήκες.

Τα σκυλιά αυτά ήρθαν από την Αλάσκα κατά τη διάρκεια της Nome Gold Rush και αργότερα εξαπλώθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Η αρχική τους αποστολή στην Αλάσκα και τον Καναδά ήταν να είναι σκυλιά έλκηθρων, αλλά γρήγορα υιοθετήθηκαν ως κατοικίδια.

Η γούνα των Χάσκυ της Σιβηρίας είναι πιο μακριά και παχύτερη από τις άλλες φυλές σκύλων της ίδιας ράτσας. Αποτελείται από δύο στρώματα: ένα πυκνό υπόστρωμα και ένα μακρύτερο και σκληρότερο για να προστατεύει τα σκυλιά από το κρύο και τους πάγους. Έτσι, προστατεύονταν αποτελεσματικά κατά τους σκληρούς χειμώνες στην Αρκτική, αλλά και από τη θερμότητα το καλοκαίρι! Είναι σε θέση να αντέχει σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -50 έως -60 °C.

Το σκυλί αυτό μαδάει δύο φορές το χρόνο και η γούνα του θέλει εβδομαδιαία περιποίηση. Το ωραιότερο σε αυτά τα σκυλιά και το πιο χαρακτηριστικό είναι τα μάτια τους σε καθαρό γαλάζιο χρώμα ή κόκκινο που είναι και το πιο σπάνιο.Πρόκειται για ένα έξυπνο σκυλί, που όμως παρουσιάζει τάσεις φυγής και θέλει προσοχή και προφύλαξη. Είναι απαραίτητη μία καθημερινή εκπαίδευση για να είναι υπάκουο και πειθαρχημένο.

Τα Χάσκυ είναι πολύ κοινωνικά και συνυπάρχουν αρμονικά με ξένους ανθρώπους, αλλά και με άλλα σκυλιά. Το Χάσκυ της Σιβηρίας είναι ένα σκληροτράχηλο και εργατικό σκυλί. Μόνο οι δυνατότερες ράτσες σκυλιών επιβίωσαν στους κρύους χειμώνες της Σιβηρίας και η φυλή έγινε πολύ ανθεκτική. Είναι όμως και ένας πιστός φίλος που δένεται με τα μικρά παιδιά.

20+ Μαγευτικές φωτογραφίες από την Σιβηρία με Huskies

Magical Photos Of Siberian Huskies Playing On A Mirror – Like Frozen Lake In Russia’s Arctic Region
Σιβηρία μαγευτικές φωτογραφίες Huskies στα παγωμένα νερά λίμνηςΣυλλογή φωτογραφιών με Huskies να παίζουν με τα καθρεπτισμένα παγωμένα νερά μιας λίμνης της Σιβηρίαςsiberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-4siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-5siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-6siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-7siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-8siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-9siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-10siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-11siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-12siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-13siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-14siberian-husky-frozen-lake-dog-photos-fox-grom-15

You May Also Like

Έπινα νερό με λεμόνι και μέλι για ένα μήνα και δείτε τι μου συνέβη

Έπινα νερό με λεμόνι και μέλι για ένα μήνα και δείτε τι μου συνέβη

Η γενναία μητέρα φάλαινα που γέννησε ενώ είναι τυλιγμένη σε σκοινιά εδώ και εννέα μήνες

Ταξίδεψε 1.300 μίλια για να φέρει στον κόσμο το μικρό της. Αδύνατη…

Δενδροφύτευση απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κωσταραζίου. (Φωτό)

Τα δένδρα βελανιδιάς ήταν δωρεά του Χρήστου Χρηστόπουλου.

Σπαθόχορτο: Το βότανο που επουλώνει τις πληγές του σώματος και του πνεύματος

Το υπερικό το διάτρητο (hypericum perforatum), γνωστό και ως βάλσαμο

Ακόμη και παγωμένη πανέμορφη…

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από φωτογραφικό φακό του Απόστολου Νάτση!

Τα μινκ βολτάρουν στην Καστοριά – Εντοπίζονται στις στέγες – Αισθητή η μείωση της ορνιθοπανίδας

Εκατομμύρια σε πρόγραμμα για την τοπική εξάλειψή τους (ρεπορτάζ – φωτο)

Δενδροφυτεύσεις πραγματοποίησε εχθές το πρωί η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Καστοριάς

Οι φυτεύσεις δένδρων θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα σε όλο τον Δήμο Καστοριάς.