Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε το Δ.Σ. του  Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ο «Προφήτης Ηλίας» προς όλους όσους συνέδραμαν στη διεξαγωγή της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας.

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Καστοριάς

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ο «Προφήτης Ηλίας» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Δήμο Καστοριάς για την πολύ σημαντική υποστήριξή του στη διοργάνωσης της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Ιδιαιτέρως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Καστοριάς, Ανέστη Αγγελή, όλους τους Αντιδημάρχους, και κυρίως την κα Ματούλα Αντωνίου και τον κ. Σωκράτη Λιάνο, οι οποίοι συνέβαλαν σε σημαντικό βαθμό στην επιτυχία της προσπάθειάς μας.

Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλο το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε σκληρά και με ζήλο για να φτάσει ψηλά η φετινή διοργάνωση. Όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου και πολύ περισσότερο και  οι υπάλληλοι στους τομείς Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών υπήρξαν συνεργάτες μας σε αυτή τη δράση, η οποία είχε πολύ θετικά αποτελέσματα για την προβολή της πόλης μας σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο, Εύη Σιστοβάρη, και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Καστοριάς.

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Άργους Ορεστικού

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ο «Προφήτης Ηλίας» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, και όλες τις  υπηρεσίες του που συνέδραμαν σε σημαντικό βαθμό στη διεξαγωγή της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας.

Κυρίως δε, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που εργάστηκαν σκληρά για την άψογη εικόνα του Κέντρου Γούνας κατά την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, Ευθύμιο Αμαραντίδη

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ο «Προφήτης Ηλίας» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, Ευθύμιο Αμαραντίδη, για την πολύ μεγάλη συμβολή του ιδίου, αλλά και όλων των δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Η συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς ήταν καθοριστική για την ασφαλή και άρτια διεξαγωγή της Έκθεσης, αλλά και για τη διοργάνωση του GALA που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε μέσα στον αστικό ιστό της Καστοριάς, με αποτέλεσμα οι ανάγκες για τη φύλαξη του χώρου, αλλά και για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας να είναι αυξημένες.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, Κωνσταντίνο Κοτσώνη, τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας, Νίκο Έξαρχο, τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας, Στέλλιο Τσαταλπά, καθώς και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, Χαράλαμπο Καρακίτσο.

Η βοήθειά τους ήταν κάτι περισσότερο από απαραίτητη για να έρθει σε πέρας το πολύ μεγάλο αυτό εγχείρημα.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, Κωνσταντίνο Τσαλίκη

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ο «Προφήτης Ηλίας» ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, Κωνσταντίνο Τσαλίκη, καθώς και όλους τους άνδρες τους για τη σημαντική βοήθειά τους στην 42η διοργάνωση της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Η συνδρομή τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχία και την ασφάλεια της Έκθεσης.

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.