«Ο φίλος μου με εγκατέλειψε και με χαρακτηρίζουν ως παιδόφιλη»

Μια γυναίκα ήπιε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μότοκρος στην Αμερική. Ήπιε τόσο πολύ που δεν θυμάται ότι έβγαλε το στήθος της στην κερκίδα ενώ πλακώθηκε και με μία μητέρα που βρισκόταν στο κοινό και η οποία κατήγγειλε ότι ένιωσε προσβεβλημένη από όσα έβλεπε το παιδί της. Όπως είναι λογικό το υλικό που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ έγινε viral. Αλλά για όλους τους λάθος λόγους.

Τώρα η ίδια αναφέρει ότι αυτή η μεθυσμένη της αντίδραση έκανε τον φίλο της να την χωρίσει ενώ χρήστες τωνβ social media έχουν κατακλύσει τη σελίδα της χαρακτηρίζοντάς την ως «παιδόφιλη».

Το βίντεο με την 31χρονη Danae Mari, έγινε viral αφού έβγαλε το στήθος της μπροστά σε όλους τους θεατές στις εξέδρες της Α1 στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια.

Ο καβγάς με τη μητέρα και οι αντιδράσεις που της γύρισαν μπούμερανγκ

Τα πλάνα, που τραβήχτηκαν στις 8 Ιανουαρίου, δείχνουν αργότερα μια εξοργισμένη μαμά να λέει με μανία στη γυναίκα να κρύψει το στήθος της καθώς υπάρχουν παιδιά στο πλήθος. Μάλιστα η μητέρα κατευθύνθηκε προς τη Mari και δεν δίστασαν να πιαστούν στα χέρια

Η Danae αποκάλυψε όσα έγιναν μετά από αυτό το βίντεο στο podcast No Jumper, συζητώντας τις αντιδράσεις μετά το περιστατικό και τα σχέδιά της για έναν λογαριασμό OnlyFans.

Είπε στον οικοδεσπότη Adam22: «Ήταν απλώς μια κανονική βραδιά για μένα, πήγα στο Supercross, μέθυσα, διασκέδαζα και δεν το σκέφτηκα τίποτα».

Αφού το περιστατικό δίχασε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η 31χρονη ανέφερε ότι οι άνθρωποι έχουν σχηματίσει ψευδείς υποθέσεις μετά το ξέσπασμά της. «Τα τρολ γράφουν ότι είμαι παιδόφιλο». Δεν θα το έκανα ποτέ. Λυπάμαι, αλλά ήταν για τα αγόρια, δεν υπήρχαν παιδιά τριγύρω».

Εκτός από τις αντιδράσεις στα social media η γυναίκα είχε και επιπτώσεις και στην προσωπική της ζωή. Η Mari πλήρωσε το τίμημα για τη μεθυσμένη επίδειξη της καθώς ο επί 11 χρόνια σύντροφός της την εγκατέλειψε.

Ωστόσο όπως είπε μπορεί όλο αυτό το σκηνικό να ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους. Η 31χρονη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans όπου εκεί όποιος θέλει (επί πληρωμή) μπορεί να δει το εν λόγω, μη λογοκριμένο, βίντεο καθώς και άλλο υλικό της.

ΠΗΓΗ:https://www.newsbeast.gr/

You May Also Like

Κωνσταντινούπολη: Σε τζαμί μετατρέπεται άλλος ένας βυζαντινός ναός

Σύμφωνα με την εφημερίδα Yeni Safak, στις 23 Φεβρουαρίου η Μονή της Χώρας (ΚariyeCami) θα ανοίξει τις πύλες της ως τζαμί

Η Σελήνη έχει οξυγόνο για να συντηρήσει 8 δισ. ανθρώπους τα επόμενα 100.000 χρόνια

Η Σελήνη έχει οξυγόνο για να συντηρήσει 8 δισ. ανθρώπους τα επόμενα…

Σαρώνει τα πάντα στην Καραϊβική ο φονικός τυφώνας «Μάθιου»

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αμερικανικές Αρχές, την ώρα που ο τυφώνας…

Μονομαχία Μασκ – Μπέζος με «έπαθλο» το φεγγάρι

Σύγκρουση της SpaceX με την Blue Origin

75 δισ. ετησίως επωφελείται η Τουρκία από την τελωνειακή ένωση με την ΕΕ – Έτσι εξοπλίζεται

75 δισ. ετησίως επωφελείται η Τουρκία από την τελωνειακή ένωση με την…

Eurovision: Το Ισραήλ απειλεί με αποχώρηση από τον μουσικό διαγωνισμό

Κίνδυνος αποκλεισμού λόγω των στίχων του τραγουδιού

Μετάλλαξη Όμικρον – Ολλανδία: Εμβολιασμένοι σχεδόν όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί στις πτήσεις από την Αφρική

Εμβολιασμένοι ήταν στη μεγάλη πλειονότητά τους οι 62 επιβάτες των δύο πτήσεων…

Νορβηγία: Ψαράς εντόπισε φάλαινα σαν… μπαλόνι, βάρους 40 τόνων!

Τα φουσκωμένα κουφάρια των φαλαινών εκρήγνυνται όταν η ποσότητα των αερίων γίνεται πολύ μεγάλη

Μονακό: Ένα εκατ. δολάρια για αγορά 17 τετραγωνικών

Ποιες είναι οι ακριβότερες πόλεις στην αγορά ακινήτων σε όλο τον κόσμο

Η Τουρκία διατηρεί την επιθετική στάση προς την Ελλάδα και «στάζει μέλι» για την Αίγυπτο – Οι «θριαμβολογίες» Καλίν και η πολιτική «στροφή» Ερντογάν

Η Τουρκία διατηρεί την επιθετική στάση προς την Ελλάδα και «στάζει μέλι»…