Συνελήφθη την Πέμπτη, (11-05-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής πλησίον του ανισόπεδου κόμβου Βογατσικού Καστοριάς, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος, ως οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας -2- υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 23 και 24 ετών, μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και -3- κινητά τηλέφωνα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Σύλληψη 52χρονου για κατοχή αδασμολόγητου καπνού σε περιοχή της Καστοριάς

Συνελήφθη την Τετάρτη, (10-05-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 52χρονος υπήκοος Αλβανίας για κατοχή αδασμολόγητου καπνού.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 52χρονο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε -1- συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους -1- κιλού και εννιακοσίων τριάντα -930- γραμμαρίων.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Σύλληψη 34χρονου σε περιοχή των Γρεβενών για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμη 34χρονος

Την Τετάρτη, (10-05-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών συνέλαβαν 34χρονο υπήκοο Αλβανίας για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας.

 

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος μη νόμιμος μετανάστης, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στον Ανατολικό κόμβο της Εγνατίας οδού να κινείται επιβαίνων σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 30χρονου ημεδαπού, την οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει την Τρίτη (09-05-2017) το βράδυ από κοινού με ένα ακόμη 34χρονο ομοεθνή του από περιοχή της Κοζάνης.

Ανωτέρω μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του έτερου 34χρονου συνεργού συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

 

Συνελήφθη 77χρονος ημεδαπός στην Πτολεμαΐδα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας 77χρονος ημεδαπός για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 77χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

  • -3- πολεμικά τυφέκια,
  • -4- κάνες πολεμικού τυφεκίου, εκ των οποίων -3- με σκανδάλη,
  • -1- κάνη οπλοπολυβόλου και
  • -1- φλογοκρύπτης κάνης οπλοπολυβόλου.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Συνελήφθη 31χρονος σε περιοχή της Φλώρινας για παραβάσεις των νόμων περί τελωνειακού κώδικα και όπλων

Συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις των νόμων περί τελωνειακού κώδικα και όπλων.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 31χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -508- γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το Νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και μία σιδερογροθιά, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Κλοπές αυτοκινήτων εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς

Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού στην Κοζάνη για κλοπή από σούπερ μάρκετ

Αφαίρεσε από το κατάστημα διάφορα προϊόντα αξίας  περίπου -60- ευρώ, χωρίς να καταβάλλει το αντίτιμο.

Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για νόθευση εγγράφου

Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε…

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

«Αποκτώ Παιδεία – Αλλάζω Νοοτροπία»

Το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας συνδιοργανώνει με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Π.Ε. Φλώρινας, εκστρατεία ενημέρωσης παιδιών για την οδική ασφάλεια

Σύλληψη 39χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Καστοριάς

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Καστοριά

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα, (08-05-2017) απογευματινές ώρες στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος…

Κοζάνη: Έκλεψαν χρυσή αλυσίδα μεγάλης αξίας με την μέθοδο του εναγκαλισμού

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονης ημεδαπής