Με στόχο να φέρει τα στελέχη και τους πολίτες, με τις ιδέες και τις προτάσεις τους, ακόμη πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία, συνεχίζεται αδιάλειπτα το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής η Μαρία Αντωνίου, ορισμένη από την Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ., ως Αναπληρώτρια Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας προήδρευσε την Τετάρτη 10 Μαΐου, της Νομαρχιακής Συνέλευσης Ρεθύμνου.

Η Μαρία Αντωνίου, αφού ευχαρίστησε όλα τα τοπικά στελέχη για την υποδοχή που της επιφύλαξαν, αναφέρθηκε στην ομιλία της σε όλα τα τρέχοντα σημεία της πολιτικής επικαιρότητας, άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και όλοι μαζί έστειλαν το μήνυμα  ότι αργά ή γρήγορα, έρχεται η πολιτική αλλαγή και η λύτρωση για τη χώρα, με τη ΝΔ στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Οδυσσέα Ζώρα, ενώ παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας πως η ενεργή παρουσία και δυναμική συμμετοχή όλων των στελεχών ενισχύει σημαντικά την νικηφόρα πορεία της παράταξης, ενάντια στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, με τη ΝΔ, ως δύναμη ελπίδας για όλους τους Έλληνες.

 Ερευνητικά Κέντρα και Ιδρύματα επισκέφθηκε η Μαρία Αντωνίου στην Κρήτη

 Επισκέψεις σε Ερευνητικά Κέντρα και Ιδρύματα πραγματοποίησε η Μαρία Αντωνίου κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Κρήτη, όπου ήταν ορισμένη από την Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ., ως Αναπληρώτρια Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, να προεδρεύσει στην συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης Ρεθύμνου.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ, Βουλευτή Ρεθύμνου κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Ερευνών και Μελετών (Κ.Ε.ΜΕ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης που αποτελεί αυτόνομη, ενιαία, διεπιστημονική ερευνητική μονάδα για τις Ανθρωπιστικές, τις Κοινωνικές και τις Επιστήμες της Αγωγής, στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια οργανωμένα, εξοπλισμένα και στελεχωμένα ερευνητικά κέντρα της χώρας και στο  Κέντρο Φυσικής Πλάσματος και Laser που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα HiPER, όπου ενημερώθηκε για το διεθνής εμβέλειας ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο αποτελεί μια από τις βασικότερες ερευνητικές υποδομές του οδικού χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της ενέργειας.

«Είμαι βέβαιη ότι μέσα από τη συλλογικότητα και τη συνεργασία θα υπηρετήσουμε όλοι  μαζί το νευραλγικό τομέα της Παιδείας και την Έρευνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαναφέροντας και αναδεικνύοντας τον και πάλι στη θέση και στην αξία που του αρμόζει», τόνισε στις δηλώσεις της η Μαρία Αντωνίου.

 

 

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.