«Η Νέα Δημοκρατία κινείται ως δύναμη ελπίδας για όλους τους Έλληνες». Η Μαρία Αντωνίου στη Νομαρχιακή Συνέλευση ΝΟΔΕ Καστοριάς

 Απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζεται το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία. Υποδεχθήκαμε στην Καστοριά με μεγάλη χαρά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Ρεθύμνου και πολύ καλό φίλο, Γιάννη Κεφαλογιάννη.  Συζητάμε και συνδιαμορφώνουμε πολιτικές, που προέρχονται από τα στελέχη αλλά και τους ίδιους τους πολίτες.

Αργά ή γρήγορα, έρχεται η πολιτική αλλαγή και η λύτρωση για τη χώρα με τη ΝΔ στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό. Επιβάλλεται λοιπόν, να αξιοποιήσουμε τον όποιο χρόνο διαθέτουμε μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση για να πείσουμε τους πολίτες ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος. Γι’ αυτό, χρειάζεται να οικοδομήσουμε μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία κινείται ως δύναμη ελπίδας για όλους τους Έλληνες. Συνεχίζουμε δυναμικά.


Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.