Με το ευρύ σκορ 0-10, η Καστοριά επιβλήθηκε των Ελπίδων Μεσοποταμίας, εκτός έδρας και “σφράγισε”  το εισιτήριο της επιστροφής της, μετά από δύο (2) χρόνια, στην Γ΄Εθνική. Πέντε (5) γκολ πέτυχε ο Emigen Damzi, ο οποίος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση του 1ου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κάποια ιδιαίτερη κριτική, αφού ήταν εμφανής η δυναμικότητα των δύο ομάδων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτες της Καστοριάς να πετύχουν από πέντε γκολ, σε κάθε ημίχρονο και να φτάσουν εύκολα σε μία εμφατική νίκη.

Η πρώτη καλή φάση για την Καστοριά ήρθε μόλις στο 5΄, όταν ο Νίνος είδε το σουτ, που έκανε, να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι. Από εκεί και πέρα η Καστοριά ήταν καταιγιστική και με τη συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας του αγώνα, κατόρθωσε να πετύχει πέντε γκολ. Έτσι στο 9΄ο Damzi με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1), μετά από κάθετη πάσα του Μαντζάνα. Στο 12΄ο Μαντζάνας με σουτ, μέσα από την μικρή περιοχή, έκανε το 0-2. Στο 21΄ο Λαδάς με σουτ, από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 0-3. Στο 29΄ο Damzi έκανε το 0-4, ύστερα από σέντρα του Μαντζάνα. Δύο λεπτά αργότερα (31΄), ο Μαντζάνας με σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 0-5.

Στην επανάληψη ο Damzi άρχισε να “πυροβολεί κατά ριπάς”  μια και σε διάστημα επτά λεπτών (49΄-56΄), πέτυχε τρία γκολ. Συγκεκριμένα στο 49′ με σουτ έκανε το 0-6, πετυχαίνοντας, ταυτόχρονα, χατ τρικ, που είναι το δεύτερο του, στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 51΄ και στο 56΄ο Damzi, με ισάριθμα σουτ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-7 και 0-8, αντίστοιχα και  παράλληλα “έσπασε” το ατομικό του ρεκόρ, αφού έγινε ο μοναδικός παίκτης της Καστοριάς, που πέτυχε, στο φετινό πρωτάθλημα, πέντε (5) γκολ, σε ένα παιχνίδι. Στο 61΄ ήταν η σειρά του Τράντα, να χριστεί σκόρερ, όταν με σουτ “έγραψε” το 0-9. Στο 90΄ο Αντωνιάδης με σουτ “έκλεισε” το σκορ (0-10),  βάζοντας “το κερασάκι στην τούρτα”.

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Τσιμόπουλου Θ. και των βοηθών του κ.κ. Κύρκου Σ. και Αθανασιάδη Θ, άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:


ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Τοπαλίδης, Στεργίου, Τσακλίδης, Κοκοβίδης, Νάττας, Παλαιοδήμος Α., Ζυμπίδης Χρ., Αμανατίδης Θεοδ., Μιχαλίτσης (53΄Αμανατίδης Δ.), Παπαθανασιάδης, Κρομπίδης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς, Νίνος, Τσόπρας, Τράντας, Αντωνιάδης, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης (46΄Νέδος), Πετρίδης (32΄Μελισσανίδης), Rapo (56΄Τσίπη), Μαντζάνας

agsk-kastoria.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

ΕΠΣ Καστοριάς: Α’ φάση αξιολόγησης επιλογής Παίδων και Νέων

ΕΠΣ Καστοριάς: Α’ φάση αξιολόγησης επιλογής Παίδων και Νέων

Oι αθλητές του Α.Σ. Καστοριάς, που  κατάφεραν να εισαχθούν σε τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Oι αθλητές του Α.Σ. Καστοριάς, που  κατάφεραν να εισαχθούν σε τμήματα της…

Στα πέναλτι με σκορ 4-2, νίκησε η Καστοριά την Αστραπή Μεσοποταμίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Στα πέναλτι με σκορ 4-2, νίκησε η Καστοριά την Αστραπή Μεσοποταμίας και…

Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς: Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας

Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς: Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας

Κοντονής: «Δεν ξεκινάει κανένα πρωτάθλημα»!

Το Υπουργείο Αθλητισμού και ο Σταύρος Κοντονής ξεκαθάρισαν ότι όχι μόνο δεν…

Πέρασε και το εμπόδιο των Αμπελοκήπων η Καστοριά, κερδίζοντας την τοπική Δόξα με 0-2

Πιο εύκολα, από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ η Καστοριά, ξεπέρασε το…

Πανελλήνιοι αγώνες στο Χ.Κ. Παρνασσού για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή Τάσο Βασιλείου για την μεγάλη τους προσπάθεια

Από τον Κρόνο Καστοριάς στον ΠΑΟΚ, ο 13χρονος Γρηγοριάδης!

Ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ενέταξε στο δυναμικό του ο ΠΑΟΚ.

Kastoria Outdoors: Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Βασιλόπιτας και βραβεύσεις των επιτυχόντων της σχολής « Canoe/Kayak 2019»

Kastoria Outdoors: Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Βασιλόπιτας και βραβεύσεις των επιτυχόντων της σχολής…