Την Πέμπτη  11-05-2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ε.Α.Υ.Ν . Καστοριάς, στην έδρα της Δ.Α Καστοριάς, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο,

παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρηστου , του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξιάρχου ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ Παναγιώτη και του Αστυνομικού Διευθυντή του νομού μας ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ Ευθύμιου. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Διεύθυνσης όπως:

  • Υλικοτεχνικός εξοπλισμός
  • Αστυνομικό Μέγαρο καθώς και άλλα θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Δ.Α. Καστοριάς.

Ο κ. Αρχηγός έδειξε να γνωρίζει τα περισσότερα από τα προβλήματα που μας απασχολούν και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στα πλαίσια βέβαια των δημοσιοοικονομικών δυνατοτήτων της Χώρας.

Την Κυριακή 14-05-2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κεφαλογιάννη Ιωάννη παρουσία και της βουλευτή Καστοριάς κας. Αντωνίου Μαρίας και τους ενημερώσαμε για το νέο σχέδιο νόμου ζητώντας την απόσυρση η την καταψήφιση της τροπολογίας που αφορά τους ένστολους και επιδόθηκε σχετική επιστολή με το ανωτέρω αίτημα.

Τέλος την Δευτέρα 15/5/2017 πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ.Σ. της Ένωσής μας και αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμέτοχή μας στην Ένστολη Πανελλαδική  πορεία διαμαρτυρίας της Τετάρτης 17/5/2017

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.