Ξεκίνησε από την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και επίσημα το φετινό πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις από τον ΟΑΕΔ με την ανάρτηση των προσωρινών Μητρώων Δικαιούχων και Παρόχων, όπως επίσης και των προσωρινών πινάκων Αποκλειόμενων.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την 19.05.2017 μέχρι τα μεσάνυχτα της 23.05.2017.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά, είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι τις δύο το μεσημέρι της 24.05.2017.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των παρόχων, σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.

dikaiologitika.gr

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.