Νοίκιασε διαμέρισμα 8 τετραγωνικών, και το εσωτερικό του χωράει τα πάντα

Διαμέρισμα 8 τετραγωνικών στην καρδιά του Μανχάταν – Περίεργα σπίτια: Η Felice Cohen πάντοτε ήθελε να ζήσει στο κέντρο του Μανχάταν και πιο συγκεκριμένα σε ακριβή περιοχή του. Τελικά, τα κατάφερε. Ο λόγος γίνεται για το glamorous Upper West Side.

 

Όμως, το συγκεκριμένο γεγονός δεν θα ήταν και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο για κάποιο που ήθελε να το πετύχει. Πόσο μάλλον, όταν ο μισθός της ξεπερνούσε μετά βίας τις δεκαπέντε χιλιάδες δολάρια το μήνα. Εκείνη βρήκε τον τρόπο και το μέσο για να το καταφέρει. Αυτό, μάλιστα με πολύ λιγότερα χρήματα.

Για όσους αναρωτιούνται για το τρόπο, που το έκανε, απλά νοίκιασε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν ήταν περισσότερο από οκτώ τετραγωνικά μέτρα. Ωστόσο, η ίδια κατάφερε να το μετατρέψει σε δικό της προσωπικό «παλάτι».

 

Όπως αναφέρει και η ίδια «Τα μισά από τα πράγματα, που έχουμε, δεν τα χρησιμοποιούμε ποτέ». Έτσι, έκανε πιο απλή τη ζωή της, κρατώντας τα απολύτως απαραίτητα και φτιάχνοντας μία ιδανική, λιτή αλλά άνετη ζωή στο αγαπημένο της σημείο στην πόλη.

Διαμέρισμα 8 τετραγωνικών στην καρδιά του Μανχάταν – Περίεργα σπίτια: Φωτογραφία από το ντουλάπι της κουζίνας από το σπίτι της Felice Cohen

Διαμέρισμα 8 τετραγωνικών στην καρδιά του Μανχάταν – Περίεργα σπίτια: Βίντεο με τον τρόπο που τα κατάφερε, η Felice Cohen

 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Goog