Αυτό το τσιζκέικ είναι σίγουρη επιτυχία και έτοιμο μόλις σε 5 λεπτά

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Lena Skoura-Μπαχάρι και κανέλα.”

Υλικά για ταψί 24 εκατοστά.
Για τη βάση:

1 κουτί μπισκότα τύπου digestive 250 γρ.
125 γρ. βούτυρο lurpak

Για την κρέμα:
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
100 γρ. ζάχαρη άχνη
300 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
Ξύσμα από 1 λεμόνι

Για την σάλτσα βύσσινο:
1 κομπόστα βύσσινο
1 1/2 κουταλιά της σούπας κορν φλαουρ

Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με το τριμμένο μπισκότο. Στρώνουμε στο ταψί και το πατάμε με κουτάλι. Βάζουμε στο ψυγείο. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη σε σαντιγί. Ρίχνουμε το ξύσμα και τέλος προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε απαλά.

Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο και βάζουμε στο ψυγείο. Στραγγίζουμε το ζουμί από την κομπόστα και διαλύουμε εκεί το κορν φλαουρ. Το βάζουμε να πάρει μία βράση για να δέσει και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε μέσα τα βύσσινα. Αφήνουμε την σάλτσα έως ότου γίνει χλιαρή και απλώνουμε πάνω από την κρέμα. Παγώνουμε αρκετές ώρες στο ψυγείο.