Η Anastasia Pokreshchuk έδειξε τη νέα της εμφάνιση στα social media

Το μοντέλο με τα «μεγαλύτερα μάγουλα στον κόσμο» αποκάλυψε τα τελευταία της εμφυτεύματα που έχουν αφήσει έκπληκτους τους θαυμαστές της.

Η Anastasia Pokreshchuk έδειξε τη νέα της εμφάνιση στα social media, αφού ισχυρίστηκε ότι έχει γεμίσει το πρόσωπό της με ακόμα περισσότερο υλικό.

Η 33χρονη από το Κίεβο της Ουκρανίας, είχε ένα λεπτό πρόσωπο και σγουρά μαλλιά στα 20 της πριν ξοδέψει αρχικά 1.500 λίρες σε fillers. Και λόγω των αμέτρητων ενέσεων filler, έχει μείνει με εξαιρετικά τεράστια μάγουλα.

Όμως, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τον τίτλο της ως το άτομο “με τα μεγαλύτερα μάγουλα” το μοντέλο έχει πλέον ανεβάσει την εμφάνισή της στο επόμενο επίπεδο καθώς μοιράστηκε την τελευταία της διαδικασία με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Το βίντεο την έδειξε να καταγράφει τον εαυτό της καθώς ο αναισθησιολόγος εγχέει το υγρό στην κάτω γνάθο της – ακριβώς κάτω από τα λαξευμένα ζυγωματικά της – καθώς τσακίζεται από τον πόνο.

Φεύγοντας από το γραφείο της αισθητικής, η ίδια περπατά στο εμπορικό κέντρο καμαρώνοντας τη νέα της, καθορισμένη εμφάνιση.

Το μοντέλο περιέγραψε προηγουμένως πως άρχισε να κάνει επεμβάσεις ομορφιάς και χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα της όταν ήταν 26 ετών.

Και εκτός από την εμμονή της με τα μεγάλα μάγουλα, έχει επίσης πορσελάνινα δόντια, εμφυτεύματα στήθους και έχει κάνει ένεση μπότοξ στο μέτωπό της.

Αφού έκανε ένεση στον εαυτό της με πληρωτικά μάγουλα, η ίδια είπε προηγουμένως πώς «ερωτεύτηκε» τον τρόπο που την έκαναν να φαίνεται.

«Τους αγαπώ, θέλω να φαίνονται έτσι και είμαι πολύ χαρούμενη. Κάνω τακτικά ένεση σε άλλα μέρη του προσώπου μου», είπε.