12 διάσημοι Έλληνες που έγιναν μπαμπάδες μετά τα 50 (φώτο)

Γνωστοί διάσημοι άντρες από τον καλλιτεχνικό χώρο απέκτησαν το δεύτερο ή το τρίτο παιδί τους και σε κάποιες περιπτώσεις το πρώτο σε μεγάλη ηλικία, και συγκεκριμένα μετά τα 50, αποδεικνύοντας πως ποτέ δεν είναι αργά να για να μεγαλώσεις ή να δημιουργήσεις μια οικογένεια.

Τόλης Βοσκόπουλος

Όταν ο 64χρονος Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την 41χρονη τότε Άντζελα Γκερέκου, ήταν λογικό αμέσως να γοητευτεί από την ομορφιά της. Το 2001, και σε ηλικία 60 ετών ο Τόλης τότε, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μαρία, για να σφραγίσει τον ευτυχισμένο γάμο τους.

 

Ο Νίκος Καρβέλας πρόσφατα έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά στα 70 του χρόνια. Η 32χρονη σύντροφος του Έλενα Φερεντίνου – με την οποία θα παντρευτούν σύντομα – έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο είναι και το τρίτο του μουσικού, αφού το πρώτο του το απέκτησε από το γάμο του με την Άννα Βίσση και το δεύτερο με την Αννίτα Πάνια.

Κώστας Καζάκος

Ο Κώστας Καζάκος είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας τεσσάρων παιδιών και η ηλικία του δεν στάθηκε εμπόδιο στο να μεγαλώσει την οικογένειά του. Από τον γάμο του με την Τζένη Καρέζη απέκτησε τον Κώστα ενώ από τον δεύτερο του γάμο άλλα 4 παιδιά. Πλέον βρίσκεται στην ηλικία των 87 χρόνων και χαίρεται τα παιδιά που έχει αποκτήσει, με το μικρότερο μέλος της οικογένειας να είναι 14 χρόνων.

Ανδρέας Μπάρκουλης

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης στα 64 του χρόνια, απέκτησε έναν αξιαγάπητο γιο, τον Νικόλα, που σήμερα είναι 21 χρόνων.

Νίκος Κούρκουλος

Ο Νίκος Κούρκουλος απέκτησε τέσσερα παιδιά. Δύο από τον πρώτο γάμο του με την Μελίτα, τη Μελίτα και τον ηθοποιό Άλκη Κούρκουλο και άλλα δύο από τον γάμο του με την Μαριάννα Λάτση, την Εριέττα και τον Φίλιππο.

Θόδωρος Πάγκαλος

Ο Θόδωρος Πάγκαλος έγινε και πάλι πατέρας σε μεγάλη ηλικία, από το δεύτερο γάμο του. Στα 63 του χρόνια ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμοι γιοι του, ενώ στα 66 του η μικρότερη κόρη του.

Άκης Τσοχατζόπουλος

Τον Ιούλιο του 2004 το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ παντρεύτηκε την Βασιλική Σταμάτη με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Συκεών της Θεσσαλονίκης, ενώ λίγο καιρό αργότερα ακολούθησε και ο θρησκευτικός γάμος σε αυστηρά prive κύκλο στην ορθόδοξη εκκλησία του Παρισιού. Στα τέλη του 2006 και στα 67 του χρόνια ο Άκης Τσοχατζόπουλος έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά.

Κώστας Αρζόγλου

Ο Κώστας Αρζόγλου έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Ωρόρα από τη σχέση του με την Εστέλ Μαριόν, τον Παύλο μέσω υιοθεσίας από τον τρίτο γάμο του με την Έλενα Ακρίτα και τη Μαρία. Η τελευταία είναι ο καρπός του τέταρτου γάμου του με τη Ζαχαρούλα Χριστοπούλου.

Πασχάλης Αρβανιτίδης

Λίγο πριν μπει στα 60 πληροφορήθηκε ο τραγουδιστής του τραγουδιού «Μάθημα Σολφέζ» ότι είναι πατέρας ενός 3χρονου αγοριού, που ήρθε ως αποτέλεσμα μιας εξωσυζυγικής σχέσης με την Ουρανία Τουτουνζή. Μετά την αμφισβήτηση της πατρότητας από τον ίδιο ήρθε η αναγνώριση του παιδιού από την οικογένεια Αρβανιτίδη αλλά και από το τεστ πατρότητας, το οποίο έκρινε ότι ο Πασχάλης είναι ο βιολογικός πατέρας του.

Γιώργος Κωνσταντίνου

Ο 86χρονος Γιώργος Κωνσταντίνου έχει κάνει τρεις γάμους, ο ένας με την Μαρία Δουρή. Έχει δύο παιδιά, την Άννα-Μαρία και τον Γιώργο, πιανίστα στο επάγγελμα.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Κίλιαν έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με των ερχομό των παιδιών τους.

Μετά τη γέννηση της Ευγενίας (το όνομα της μητέρας του δημοσιογράφου)-Σιένας (το όνομα της ιταλικής πόλης όπου φούντωσε ο έρωτάς τους) το 2008 καλωσόρισαν και την δεύτερη κόρη τους, τη Σάντυ.

Γιάννης Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη.

Στις αρχές της πέμπτης δεκαετίας της ζωής του έγινε ξανά μπαμπάς, που από το σύντομο σε διάρκεια γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη απέκτησε δύο ακόμη γιους, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα.

ΠΗΓΗ:https://www.female-g.com/

You May Also Like

8 πράγματα που μας έμαθε ο Μικρός Πρίγκιπας για τη ζωή

Table of Contents Hide 8 πράγματα που μας έμαθε ο Μικρός Πρίγκιπας…

Ένα μαθητικό κυλικείο πρότυπο στην Ελλάδα, αλλάζει για πάντα

Ένα μαθητικό κυλικείο πρότυπο στην Ελλάδα, αλλάζει για πάντα τα σχολικά γεύματα

Αλ. Τσίπρας: Έχω ευθύνη ως αυριανός πρωθυπουργός. Και κοντοζυγώνει η ώρα

Αλ. Τσίπρας: Έχω ευθύνη ως αυριανός πρωθυπουργός. Και κοντοζυγώνει η ώρα

Πανέμορφος Μιγάς Κάνει Παιδί με Πανέμορφη Ξανθιά. Το Παιδί τους Απλά Δεν Περιγράφεται

Πανέμορφος Μιγάς Κάνει Παιδί με Πανέμορφη Ξανθιά. Το Παιδί τους Απλά Δεν…

Κορονοϊός – Λινού: Ανεμβολίαστα παιδιά και μη τήρηση μέτρων οδήγησαν σε έκρηξη κρουσμάτων

Κορονοϊός – Λινού: Ανεμβολίαστα παιδιά και μη τήρηση μέτρων οδήγησαν σε έκρηξη…

Χρέος και οδηγός η Επέτειος του Σαράντα

Παρήλθαν πλέον 76 χρόνια από την 28η Οκτωβρίου 1940. Και εφέτος θα…

53 χρόνια από το Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967

53 χρόνια από το Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967

Πατέρας φτιάχνει μηχανικά χέρια και τα προσφέρει δωρεάν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη

Πατέρας φτιάχνει μηχανικά χέρια και τα προσφέρει δωρεάν σε παιδιά που τα…

Καλοκαιρινές ιστορίες. Γράφει η Τάνια Ώττα

Καλοκαιρινές ιστορίες. Γράφει η Τάνια Ώττα

Το 16χρονο αγόρι που πήγε στον χορό αποφοίτησης με μία εντυπωσιακή κόκκινη φούστα και η περήφανη μαμά του

Ο Korben ήθελε απλά να είναι ο εαυτός του – Απίστευτο κύμα…