«Είσαι ο ήρωάς μου είσαι πολύ γενναίος! Κοίτα πόσα έχεις κάνει για την πατρίδα σου» ήταν τα πρώτα λόγια του Στίλερ στον Ζελένσκι στο προεδρικό μέγαρο, με τον πρόεδρο να του απαντά: «Οχι εγώ, ο λαός το έχει πετύχει»

Ο αστέρας του Χόλυγουντ επισκέφθηκε το κατεστραμμένο από την αρχική ρωσική επίθεση Ιρπίν και Μακάροφ. «Οι Ουκρανοί αισθάνονται την υποστήριξη όλου του κόσμου, πολλών διάσημων ανθρώπων. Και η επίσκεψη του Μπεν Στίλερ το επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά. Το ταξίδι σας στο Ιρπίν και στο Μακάροφ, οι συναντήσεις με τους ανθρώπους μας λένε πολλά. Εκτιμούμε ότι βρίσκεστε εδώ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας», τόνισε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Αμερικανός ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι ο Μπεν Στίλερ και βρίσκομαι στην Ουκρανία. Συναντώ ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από τον πόλεμο και πληροφορούμαι πώς άλλαξε τις ζωές τους. Ο πόλεμος και η βία καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές σε όλον τον κόσμο. Κανείς δεν επιλέγει να εγκαταλείψει (άρον άρον) το σπίτι του… Όλοι έχουν το δικαίωμα να αναζητήσουν ασφάλεια. Οποιοσδήποτε. Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε».

Την Ουκρανία επισκέφθηκε πρόσφατα και η Αντζελίνα Τζολί, η οποία είναι επίσης πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ.

phgh:https://www.reader.gr/