Γνωρίζοντας την αυξημένη επισκεψιμότητα από αρκούδες σε καλλιέργειες αλλά και την προσέγγιση τους κοντά σε οικισμούς, μέλη της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης και πληροφόρησης ξεκίνησαν εντατικές περιπολίες.

Αξιολογώντας την κάθε πληροφορία ξεχωριστά πραγματοποιούνται ενέργειες όπως ορίζει το πρωτόκολλο για την ασφαλή αποτροπή των ζώων. Η συμβίωση με μεγάλα θηλαστικά όπως η αρκούδα στηρίζεται στην πρόληψη που έχει πραγματοποιηθεί για την ελαχιστοποίηση των επισκέψεων τους σε ζωικό η φυτικό κεφάλαιο.

Δημιουργώντας ένα αφιλόξενο περιβάλλον για την αρκούδα σε χώρους που δραστηριοποιούνται οι εργασίες μας, είναι σίγουρο ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι ομαλής και ασφαλής συνύπαρξης. Τα μέλη της ομάδας πραγματοποίησαν επισκέψεις σε διάφορες περιοχές οικισμών και συζητώντας με κατοίκους έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για την έγκαιρη αντιμετώπιση στην πρόληψη ζημιών από αρκούδες .

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.