Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 26/27 και 28 Μαΐου  στην Καστοριά η 8η Πανελλήνια Συνάντηση της ΕΕΕΔ με θέμα «Εκπαίδευση στην Οργάνωση Καταυλισμού Πληγέντων μετά από φυσικές καταστροφές”.

Στην εκπαίδευση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 50 διασώστες από εθελοντικές ομάδας της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης  της Κέρκυρας  και της Καστοριάς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο για τις βασικές αρχές οργάνωσης ενός καταυλισμού πληγέντων και όλες τις υποδομές που θα πρέπει να υπάρχουν εκεί.

Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην τοποθεσία «Τσιφλίκι» Αμπελοκήπων, ενώ την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκε άσκηση με τη συμμετοχή εθελοντών από όλες της ομάδες, με θέμα «Διάσωση θύματος από Σπήλαιο», στην περιοχή Αγίου Νικολάου.

Το Δ.Σ. του Εθελοντικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς ευχαριστεί θερμά την Π.Ε. Καστοριάς, τον Δήμο Άργους Ορεστικού, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αμπελοκήπων, Μηλίτσας και ΛΥΒ, καθώς και τον κ. Παναγιώτη Τελιγιορίδη, για την πολύ σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Περισσότερες φωτογραφίες υπάρχουν στην σελίδα του ΕΤΑΚ στο facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100009456707946

 

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.