Πρόσκληση προκήρυξης χορήγησης υποτροφιών από το Κληροδότημα Ασπασίας χήρας Ιωάννη Δήμητσα

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς, ως Διαχειριστής του Κληροδοτήματος Ασπασίας χήρας Ιωάννη Δήμητσα, θα προβεί στην χορήγηση υποτροφιών, για το σχολικό έτος 2014-2015 και θα διανείμει το ποσό των 9.000,00 ευρώ,  από τα έσοδα που προέρχονται από το ακίνητο, που δώρισε η κληροδότρια Ασπασία χήρα Ιωάννη Δήμητσα, προς το Δημοτικό Σχολείο Κλεισούρας, σε έξι (6)  άπορους μαθητές με βαθμό «Λίαν Καλώς» και άνω,  φοιτητές και σπουδαστές με καταγωγή και τόπο μόνιμης κατοικίας την Κλεισούρα Καστοριάς, που έχουν φοιτήσει στο Δημοτικό Σχολείο Κλεισούρας και έχουν αποφοιτήσει από αυτό με άριστα, μέχρι το πέρας των ανωτάτων σπουδών τους.

Επίσης, θα είναι δικαιούχοι και όσοι είναι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Κορησού, με το οποίο συγχωνεύτηκε το Δημοτικό Σχολείο Κλεισούρας, με βασική προϋπόθεση την καταγωγή και την μόνιμη κατοικία τους, την Κλεισούρα Καστοριάς.

Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στην Δημοτική Ενότητα Κλεισούρας, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της περίληψης της προκήρυξης σε μία ημερήσια Αθηναϊκή εφημερίδα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς.

Πληροφορίες: Ευαγγέλου Αθανασία, Τηλέφωνο : 2467352100

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.