Στις μέρες μας, ακούμε να λέγονται πολλά σχετικά με τον αλκοολισμό ανάμεσα στους νεαρούς ανθρώπους. Ωστόσο, κατά πολύ λιγότερο ακούγεται η ανησυχητική αύξηση του αλκοολισμού ανάμεσα στους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους. Γεγονός που προκαλεί το ενδιαφέρον κάθε ενός που ασχολείται με τον αλκοολισμό, και την ανάρρωση από αυτήν την σοβαρή ασθένεια. Σκεφτείτε το εξής: ένας στους δέκα πότες είναι αλκοολικός, είτε είναι 18 χρονών είτε είναι 88 χρονών. Ο αλκοολισμός είναι αρρώστια, όχι ηλικία!

.Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι έχουν πολύ περισσότερα από δύο εκατομμύρια μέλη σε 141 χώρες σε όλο τον κόσμο. Εδώ στην Ελλάδα , έχουμε περίπου 16 ξεχωριστές ομάδες των Α.Α. οι οποίες συναντιόνται μία ή περισσότερες φορές κάθε εβδομάδα. http://www.aa-greece.gr/grkmain.htm

Οι «Αλκοολικοί Ανώνυμοι» είναι μία παγκόσμια αδελφότητα ανδρών και γυναικών που βοηθούν ο ένας τον άλλον να διατηρήσουν τη νηφαλιότητα μέσω του μοιράσματος της εμπειρίας τους από την ανάρρωση μαζί με άλλους.

Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι είναι ένα πρόγραμμα έλξης περισσότερο παρά προώθησης, και τα μέλη παραμένουν ανώνυμα σε δημόσιο επίπεδο

Έχεις ποτέ ευχηθεί να μπορούσες

να περάσεις τις διακοπές νηφάλιος/α;

Τηλεφώνησε στους Αλκοολικούς Ανώνυμους

Με σεβασμό,

ΑΑ Ομάδα Καστοριάς

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

  • Ταχυδρομικώς στην διεύθυνση:
  • Λεωφόρος Κύκνων-ΔΗΝΑΚ (Πρώην στρατόπεδο Μηχανικού) Καστοριά 52100
  • Τηλεφωνικά: 6909160907
  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση:
  • e-mail: aakastoria@gmail.com
  • Ημέρες συγκέντρωσης:  Σάββατο στις 8:00 μ.μ.  
  • (Κλειστή συγκέντρωση). Ανοιχτή συγκέντρωση κάθε μήνα το τελευταίο Σάββατο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.