Με τους Συλλόγους Πολυτέκνων Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα της Κοζάνης, της Καστοριάς, της Φλώρινας, των Γρεβενών, της Εορδαίας και των Σερβίων, συναντήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων έθεσαν στον Περιφερειάρχη τα θέματα που απασχολούν τους πολύτεκνους, ενώ ιδιαίτερα στάθηκαν στις προσλήψεις για τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας όπου με βάση τον πρόσφατο Νόμο 4461 του 2017, δεν προβλέπεται μοριοδότηση για τις πολύτεκνες οικογένειες.

«Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία οφείλουμε με δικαιοσύνη να προσεγγίζουμε τα ζητήματα, ιδιαίτερα δε, τα δίκαια αιτήματα των πολυτέκνων. Σε μια Ελλάδα που γερνάει, σε μια Ελλάδα που το δημογραφικό πρέπει να είναι προτεραιότητα, για να έχει η όποια ανάπτυξη έρθει τα επόμενα χρόνια, θετικά και αισιόδοξα αποτελέσματα», τόνισε μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.