Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία παίρνοντας ” Άριστα” από όλους το καθιερωμένο ποδοσφαιρικό ραντεβού των ακαδημιών ποδοσφαίρου στη διοργάνωση που κάθε χρόνο σπάει τα ρεκόρ αριθμού συμμετοχών.

Η Καστοριά και ο “Κρόνος” βρέθηκε και πάλι στο ψηλότερο σκαλοπάτι αντίστοιχων διοργανώσεων. Πλήθος παιδιών και επισκεπτών που ξεπέρασαν τους 4000 ήταν παρόντες στις 10 και 11 Ιουνίου 2017 στο αθλητικό κέντρο Κολοκυνθούς . Οι φωτογραφίες και τα ρεπορτάζ μιλούν από μόνα τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το ποδοσφαιρικό τουρνουά , αλλά και εμπιστεύθηκαν τους διοργανωτές ότι θα περάσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.
Ως υπεύθυνος της διοργάνωσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όσους συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στο να γραφτεί άλλη μια χρυσή σελίδα της Ακαδημίας Κρόνος. Φορείς , διαιτητές , φίλοι , προσωπικό εξυπηρέτησης ,χορηγοί και πολλοί άλλοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι και ικανοποίησαν παιδιά και επισκέπτες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.