Ματαιώθηκε η 14η Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία είχε ως θέμα «Λήψη απόφασης για έκδοση ψηφίσματος κατά της τοποθέτησης του Σταθμού Διοδίων Σιατίστης επί του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού “Σιάτιστα – Ιεροπηγή – Κρυσταλλοπηγή“».

Η συνεδρίαση κρίθηκε κατεπείγουσα, ύστερα από τη δημοσίευση του ΦΕΚ 1867/29-5-2017 (τεύχος Β΄) αναφορικά με την τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 6686/2014 απόφασης των Υπουργών Οικονομικών – Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων περί χωροθέτησης σταθμών διοδίων και καθορισμού τελών διοδίων στην Εγνατία Οδό και στους κάθετους άξονες αυτής.

Αξίζει να σημειωθεί, πως από τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους, παρεβρέθηκαν μόλις οι 19. Απουσίες σημειώθηκαν από όλες τις παρατάξεις.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Δημάρχου Καστοριάς Ανέστη Αγγελή, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννη Τόμου και του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Γεώργιου Πετκανά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.