«Μάλλον έχουν επιλυθεί όλα τα προβλήματα του Νομού μας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες των όμορων Νομών, ενώ ο δικός μας βουλιάζει»

Με τη μεγαλοπρεπή παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στην Πτολεμαΐδα τα εγκαίνια της Σχολής Πυροσβεστών, όπου μεγαλοπρεπώς παρέστησαν και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, συμμετέχοντας στη λαμπρή τελετή.

Μάλλον έχουν επιλυθεί όλα τα προβλήματα του Νομού μας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες των όμορων Νομών, ενώ ο δικός μας βουλιάζει, αβαντάροντας τεχνιέντως τις ενέργειες του κ. Καρυπίδη που ως Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας θέτει τις βάσεις για τη μελλοντική πολιτική του πορεία αφενός, αλλά προσφέροντας και χείρα βοηθείας, πολιτικό άλλοθι στον κατεφυμισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αφετέρου.

Υπενθυμίζουμε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι για δημόσιες σχέσεις προσφέρεται και ο Νομός μας, αρκεί να έχεις να επιδείξεις κάτι. Παρατηρείται επίσης η συνεχής προσπάθεια από την ηγεσία του τοπικού ΖΥΡΙΖΑ της υπερκέρασης του θεσμού του Αντιπεριφερειάρχη το ρόλο του οποίου προσπαθούν να αντικαταστήσουν, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα και μόνο, σε θέματα που δεν κατέχουν οδηγώντας τα έτσι σε αρνητική έκβαση επιδεινώνοντας την θέση του Νομού Καστοριάς.

Ένα έργο υποδομής, ένα πρόγραμμα καταπολέμησης της ανεργίας, κάτι που θα προάγει τον πολιτισμό του τόπου κι όχι απλά μακέτες και ψεύτικες υποσχέσεις. Μόνο που στον νομό μας τα πάντα βρίσκονται σε κατάσταση αδράνειας!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.