Οι τοπικοί φορείς, μέσω facebook προβαίνουν σε δηλώσεις για το Μουσικό Σχολείο της Π.Ε. Καστοριάς. Ένα είναι το σίγουρο… ότι άρχισαν τα όργανα!!!

Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς

«Επιτέλους! Έγινε το αυτονόητο! Η απόφαση για την Ίδρυση Μουσικού Σχολείου στην Καστοριά είναι πλέον γεγονός.

Το ονειρευτήκαμε, το διεκδικήσαμε, το ζητήσαμε, το προσπαθήσαμε, το πετύχαμε.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μετά από τόσες προσπάθειες και αλλεπάλληλες Ερωτήσεις στο αρμόδιο Υπουργείο, παίρνει σάρκα και οστά.

Απομένει όμως τώρα η αξιοποίηση της απόφασης, για να μη μένουμε μόνο στα χαρτιά…»

 

Ολυμπία Τελιγιόριδου, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς

«Για κάποιες που κόπτονται για την “επιτυχία” τους για το μουσικό σχολείο όντας αντιπολίτευση έχω να πω “καλά τα φαρδομάνικα μα είν’ για δεσποτάδες”    »

 

Σωτήριος Αδαμόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

«Αναγκάζομαι πάλι να παρέμβω, διότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν! Στην συνάντηση του Δήμου Άργους για το Μουσικό Σχολείο, η Αντιπεριφέρεια Καστοριάς δεν εκπροσωπήθηκε από κάποιον. Αν θέλει η κα Κούσκουρα να παλέψει για τον τόπο της, μπορεί να το κάνει. Όχι όμως σαν εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη. Και μην ξεχνάμε και τους υπόλοιπους συμβούλους! Δεν πρέπει να έχουν άποψη;»

Αμαλία Κούσκουρα, Περιφερειακή Σύμβουλος

«Αναγκάζομαι να απαντήσω από εδώ αφού δεν υπήρξε καμία ερώτηση σας σχετική οπότε να πάρετε και την απάντηση σε διαπροσωπικό επίπεδο πάρα μόνο επίθεση χωρίς καμία διασταύρωση… Η σχετική αναφορά δεν έγινε από εμένα. Ακούσατε στη δήλωσή μου ή στην τοποθέτησή μου κάτι σχετικό με εκπρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη; Εξέφρασα τις απόψεις μου καθαρά ως Περιφερειακή Σύμβουλος για ένα θέμα με το οποίο ασχολήθηκα (σ.σ. για το Μουσικό Σχολείο) στον όποιο βαθμό. Ελπίζω λοιπόν μόνο εκ παραδρομής να θεωρήσατε το αντίθετο και σας καλώ προσεκτικά αυτή τη φορά να το εξετάσετε πριν εκφραστείτε δημόσια εναντίον μου»

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.