Ο εθελοντικός οργανισμός «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» την Παρασκευή 23 Ιουνίου, παρευρέθηκε στις αποθήκες του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» στην Αθήνα, για να παραλάβει μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών, η οποία θα καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».

Ο «Δεσμός» είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων, δυναμικών ανθρώπων και τους οποίους συνδέει το ειλικρινές όραμα για την ανάγκη να αξιοποιηθεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα Απώτερος κοινός στόχος είναι να συνδράμει στη δημιουργία βιώσιμων δικτύων αλληλεγγύης και στην καλλιέργεια της κοινωνικής και ανθρωπιστικής υπευθυνότητας.

O «Δεσμός» στοχεύει στην αξιοποίηση πάσης φύσεως πλεονάσματος – των περισσευούμενων αγαθών – καθώς και της δωρεάν παροχής υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση διαπιστωμένων ανθρωπιστικών και κοινωνικών αναγκών.

Απώτερος σκοπός είναι αφενός η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση έκτακτων αναγκών ευπαθών ομάδων και των εκπροσώπων αυτών (οργανισμοί, ιδρύματα, κοινωνικοί φορείς κ.α.) και αφετέρου η δημιουργία βιώσιμων σχέσεων και δικτύων αλληλεγγύης.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» ευχαριστεί θερμά τον «Δεσμό» για την πολύτιμη στήριξή του . Ευχόμαστε στο μέλλον να αναληφθούν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες.

Σας ευχαριστούμε!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Ορίζοντες – 28/02/2019

Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Ορίζοντες – 28/02/2019

Στο πλαίσιο εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν εθελοντικά διάφορα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε Ιδρύματα και φορείς

Στο πλαίσιο εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες…

Σε λειτουργία μετά από ενάμιση χρόνο τα φανάρια της Νομαρχίας

Τέθηκαν σε λειτουργία το μεσημέρι της Τετάρτης ( 6/7 ) οι φωτεινοί…

Χ. Καραταγλίδης: Μία συντονισμένη προσπάθεια για την ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς εργασίας

Συνέντευξη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς στους Orizontes Press

Η Μαρία Αντωνίου σε εκδήλωση προς τιμήν του Γενικού Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA)

“Το Διάστημα αποτελεί κινητήρια δύναμη για την κοινωνία της γνώσης με επίκεντρο…

Πρόταση για την αναβάθμιση του δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας από τον Δήμο Καστοριάς

«Η Δημοτική Αρχή Καστοριάς, κινείται προς πάσα κατεύθυνση για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Καστοριά».