Τεράστια επιτυχία σημείωσε η παράσταση “Το Ψέμα” που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιουνίου στο “Θέατρο Βουνού” και  η οποία άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Εντυπωσιασμένοι και οι ηθοποιοί. Μαγεύτηκαν από την πόλη, το χώρο του θεάτρου και το κοινό.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την τύχη να ζήσουν, όσοι παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Το Ψέμα” του Florian Zeller σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθεριδή, με πρωταγωνιστές τους Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνο Κάππα και Μυρτώ Αλικάκη.

Στο “Θέατρο Βουνού” κυριολεκτικά επικρατούσε το αδιαχώρητο. Εκατοντάδες πολίτες θέλησαν να παρακολουθήσουν στο σανίδι τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι έφτασαν στο χώρο ακόμα και δύο ώρες νωρίτερα!

Πριν από την έναρξη της παράστασης ο κ. Αθερίδης βγήκε επί σκηνής, ευχαρίστησε τον κόσμο και ζήτησε να γίνει ένα μικρό “συμμάζεμα” προκειμένου να μπορέσουν να χωρέσουν όλοι!

Οι ηθοποιοί για ενενήντα ολόκληρα λεπτά χάριζαν απλόχερα το γέλιο στους θεατές, οι οποίοι τους καταχειροκρότησαν. Μετά τη λήξη της παράστασης, οι συντελεστές παρά την κούρασή  τους, συνομίλησαν με τον κόσμο και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

 

Εντυπωσιασμένοι και οι ηθοποιοί. Μαγεύτηκαν από την πόλη, το χώρο του θεάτρου και το κοινό

Ενθουσιασμένοι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της παράστασης για την πόλη της Καστοριάς. Επίσης  χαρακτήρισαν το “Θέατρο Βουνού” ως ένα από τα ομορφότερα θέατρα της Ελλάδας και συγκινήθηκαν από την προσέλευση του κόσμου, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο τους αγκάλιασε.

Θοδωρής Αθερίδης

«Έχω την αίσθηση ότι έχετε το ομορφότερο θέατρο στη χώρα! Είναι μια έκπληξη για όποιον έρχεται εδώ. Στις προηγούμενες περιοδείες δεν ευνόησε να έρθω λόγω των σκηνικών, διότι είναι ένας ειδικός χώρος το “Θέατρο Βουνού” και χρειάζεται ένα πιο μικρό σκηνικό και ένα πιο ευέλικτο σχήμα ηθοποιών.  Πραγματικά ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία στο “Θέατρο Βουνού”,   καθώς συνδυάζει τον εξωτερικό χώρο με την εγγύτητα ενός μικρού θεάτρου, όπως το “Θέατρο Παλλάς”. Όλοι οι συντελεστές είπαμε πόσο οικεία νιώσαμε. Ο κόσμος ήταν συγκινητικός. Μάλιστα μαθαίνω πως  γενικά οι Καστοριανοί αγαπούν το θέατρο και παρακολουθούν τις παραστάσεις. Όλη αυτή η κατάσταση είναι μια αισιόδοξη νότα μέσα στην μαυρίλα που υπάρχει. Η πόλη της Καστοριάς είναι ένα όνειρο».

Σμαράγδα Καρύδη

«Στην Καστοριά έρχομαι πρώτη φορά και πραγματικά τρελάθηκα, είναι συγκλονιστική. Θεωρώ πως είναι από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Το κοινό ήταν καταπληκτικό και τρομερά ζεστό. Μάλιστα από ό,τι είδα, ήρθαν και περισσότεροι θεατές από όσοι χωρούσαν! Οι συντελεστές είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μετά τη σημερινή (σ.σ. Τρίτη 27 Ιουνίου)  παράσταση. Μακάρι να ξαναέρθουμε!».

Κωνσταντίνος Κάππα

«Το κοινό ήταν από τα οποία ωραία που έχουμε παίξει, ήταν απίστευτο. Και ο χώρος είναι καταπληκτικός, καθώς βγαίνανε όλες οι λεπτομέρειες της παράστασης. Προσωπικά στεναχωριέμαι που δεν θα πραγματοποιηθεί και άλλη παράσταση στην Καστοριά. Και η πόλη είναι πανέμορφη. Βέβαια την έχω επισκεφτεί και κατά τον παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά μου φάνηκε ακόμα περισσότερο όμορφη. Ελπίζω να έρθω ξανά».

Μυρτώ Αλικάκη

«Είχα ακούσει ότι είναι μια πανέμορφη πόλη και επιβεβαιώθηκαν τα όσα μου είπαν. Το “Θέατρο Βουνού”, είναι το ωραιότερο θέατρο που έχουμε παίξει μέχρι αυτή τη στιγμή και το λέω αυτό με κάθε ειλικρίνεια. Μου αρέσουν πολύ οι μικροί και συμμαζεμένοι χώροι. Το κοινό ήταν επίσης καταπληκτικό. Όλα ήταν υπέροχα. Χωρίς θα θέλω να υποτιμήσω καμία από τις στάσεις της περιοδείας μας, η παράσταση στην Καστοριά ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες. Όσον αφορά την πόλη είναι πραγματικά πανέμορφη».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Η Μαρία Αντωνίου για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας: «Η αρχή μιας μεγάλης πορείας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον»

Η Μαρία Αντωνίου για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας: «Η αρχή μιας…

Ημερίδα με θέμα: Διατήρηση, ανάδειξη και εμπορική αξιοποίηση των αυτοχθόνων φυλών Βοοειδών και Αιγοπροβάτων της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς

Συνδιοργάνωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς, Δήμος Καστοριάς και Κέντρο…

Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων Εφήβων και Κορασίδων του Α.Σ Καστοριάς

Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων  Εφήβων και Κορασίδων του Α.Σ Καστοριάς

Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου σχετικά με τις πληροφορίες για την άφιξη προσφύγων σε παραμεθόρια περιοχή

Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου σχετικά με τις πληροφορίες  για την άφιξη προσφύγων…