Κάλεσμα συμμετοχής στο 26ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα στις 8 και 9 Ιούλη με σύνθημα «Από την ΟΚΝΕ στην ΚΝΕ, πρωτοπόρα νεολαία του ΚΚΕ στην πάλη ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης, των πολέμων και της φτώχειας», απευθύνει με σποτάκι που δημιούργησε η ΚΝΕ.

Καλεί τη νεολαία να στείλει μήνυμα ότι οι νέοι και οι λαοί των Βαλκανίων έχουν μοναδικό συμφέρον να παλέψουν για μια ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα, στις κυβερνήσεις και τις ενώσεις του, ΝΑΤΟ – ΕΕ, που γεννούν φτώχεια, πολέμους και εκμετάλλευση.

Η αναχώρηση από Καστοριά θα γίνει Παρασκευή 7 Ιουλίου. Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στην τοπική οργάνωση της Καστοριάς.

Το σποτ μπορείτε να το δείτε, πηγαίνοντας στο www.youtube.com και πληκτρολογώντας τη φράση «Κάλεσμα της ΚΝΕ στο 26ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο – Γιάννενα, 8 και 9 Ιούλη 2017»

https://www.youtube.com/watch?v=o4Ygk1EvIgw

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.