Τον Αγιασμό για την πρώτη περίοδο των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ, οι οποίες όπως κάθε χρόνο πραγματοποιούνται στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Βογατσικού.

Η πρώτη περίοδος για τα κορίτσια του Δημοτικού Σχολείου ξεκίνησε την Παρασκευή 30 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουλίου, για να αρχίσει η περίοδος για τα κορίτσια Γυμνασίου – Λυκείου.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του προς τα παιδιά ευχήθηκε να περάσουν καλά στην εκκλησιαστική κατασκήνωση, να λάβουν τα πνευματικά εφόδια και να απολαύσουν και τα υλικά αγαθά που τους προσφέρει η τοπική Εκκλησία.

Ευχαρίστησε τον π. Χρήστο Μεσημέρη και την Πρεσβυτέρα του Αναστασία, γιατί ανέλαβαν τις δύο κατασκηνωτικές περιόδους των κοριτσιών και ενισχύουν με ιδιαίτερο ζήλο τον τομέα νεότητος της Μητροπόλεως, τις κυρίες που μαγειρεύουν εθελοντικά όλες τις ημέρες, καθώς και τον π. Νικόλαο Γιαννουσά για τη γενικότερη επίβλεψη και φροντίδα του.

Τέλος, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, γιατί βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της Ιεράς Μητροπόλεως, συνεργάζεται σε όλα τα επίπεδα και φροντίζει για όλες τις ανάγκες της Κατασκήνωσης.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.