Από 23 Δεκεμβρίου η λειτουργία της υπαίθριας χριστουγεννιάτικης αγοράς 

Με φροντίδα του Δήμου Καστοριάς πραγματοποιούνται οι διαδικασίες σχετικά με την προετοιμασία, οργάνωση και λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου «Η Λίμνη των Ευχών».

Το Θεματικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο «Η Λίμνη των Ευχών» της Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς του Δήμου Καστοριάς, θα εγκατασταθεί στα Ο.Τ 270 και 270 Β συνολικής έκτασης 12.700 τ.μ. που βρίσκεται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Καστοριάς και στον παρακείμενο αύλειο χώρο.

Η διάρκεια λειτουργίας του Θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, ορίζεται ως εξής:

α) Δέκα πέντε -15- ημέρες, ήτοι από 23 Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους έως και 6 Ιανουαρίου του επόμενου έτους για την λειτουργία της υπαίθριας χριστουγεννιάτικης αγοράς και

β) Δύο -2- μήνες, ήτοι από 25 Νοεμβρίου τ.ε., έως 25 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους) για τα ψυχαγωγικά παίγνια (παγοδρόμιο, καρουζέλ κ.λπ.)

Οι προς χρήση χώροι του Θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου αποτυπώνονται στα σχεδιαγράμματα που συνέταξε η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς, συνοδεύουν τον παρόντα Κανονισμό και θα είναι αναρτημένοι στην είσοδο του Δημαρχείου Καστοριάς.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται έως τις 5 Δεκεμβρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Δήμο Καστοριάς.

-Στην περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος του αριθμού των διαθέσιμων θέσεων θα διεξαχθεί δημόσια κλήρωση για την επιλογή των ενδιαφερομένων από την επιτροπή οργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου «Η Λίμνη των Ευχών» η οποία επιτροπή ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η κλήρωση των θέσεων γίνεται κατά κατηγορία δραστηριότητας και τοποθετούνται στο χώρο που προορίζεται για το είδος της κατηγορίας αυτής.

Η ημερομηνία της κλήρωσης θα γνωστοποιείται από το Δήμο Καστοριάς με σχετική ανακοίνωση.

Οι διαστάσεις ενός εκάστου των περιπτέρων, ο αριθμός των οικίσκων (περιπτέρων) και οι μεταξύ αυτών διάδρομοι αποτυπώνονται στο Σχέδιο Κάτοψης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καστοριάς.

Η διάθεση των οικίσκων (περιπτέρων) πρέπει να έχει τελειώσει το αργότερο πέντε ημέρες πριν από την έναρξη.

Οι δικαιούχοι/συμμετέχοντες οφείλουν να διακοσμήσουν τους οικίσκους (περίπτερα) και λοιπούς χώρους άσκησης δραστηριότητας με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

Τα είδη τα οποία θα διακινούνται εντός του Θεματικού Πάρκου οφείλουν να παραπέμπουν σε χριστουγεννιάτικη αγορά και να είναι συσκευασμένα ανάλογα.

Διαβούλευση για έκδοση κανονιστικής σχετικά με την λειτουργία του Θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου

Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο του άρθρου 79 του Ν. 3463/2006, καλεί σε δημόσια διαβούλευση τους αρμόδιους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς και ομάδες πολιτών και πολίτες να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους για το θέμα που αφορά την έκδοση κανονιστικής απόφασης σχετικά με την οργάνωση, τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθορισμό όρων για τη διάθεση χώρων εκμίσθωσης του Θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου με τη διακριτική ονομασία «Η Λίμνη των Ευχών» στη Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς, του Δήμου Καστοριάς»

Αποστολή παρατηρήσεων ή προτάσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

ή στο fax: 24670 24711

(Γραφείο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τηλ. 24673 51156 και 2467357157)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ο Δήμος Καστοριάς συνδιοργανώνει με την Technopolis ICT Business Park ημερίδα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας την Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 18:00 στο ΚΠΕ Καστοριάς

  Ο Δήμος Καστοριάς συνδιοργανώνει με την Technopolis ICT Business Park ημερίδα…

Έκτακτη γενική συνέλευση από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

  Έκτακτη γενική συνέλευση  από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ.…

Η Σόνια Ευθυμιάδου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς!

”Σήμερα πέρασα μια υπέροχη μέρα: πήγα εκδρομή στη χώρα της ελπίδας”!

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Εταιρική συνάντηση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “T-Games”

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Εταιρική συνάντηση στο πλαίσιο…

Ο Σ.Ε.Γ. σχολιάζει το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σ.Γ.Κ. λίγες ημέρες πριν από την έκθεση της Αθήνας

Ο Σ.Ε.Γ. σχολιάζει το δελτίο τύπου που εξέδωσε  ο Σ.Γ.Κ. λίγες ημέρες…

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Η ίδρυση παραρτήματος της «Βυζαντινής Οικουμένης» στην Καστοριά αποφασίστηκε το 2017 στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και δεν είναι απόφαση του κ. Κασαπίδη»

  Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Η ίδρυση παραρτήματος της «Βυζαντινής Οικουμένης» στην Καστοριά αποφασίστηκε…

Η αντίδραση του Καστοριανού Ευρωβουλευτή Ελευθέριου Συναδινού για τη μεταφορά προσφύγων στην Καστοριά

Τη νύχτα την Τετάρτης 24 Αυγ, μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο ΔΕΔΗΣ στην Καστοριά…

Δ.Τ. Υποχρεωτικός ο καθαρισμός των ιδιωτικών οικοπέδων για την αποτροπή κινδύνου πυρκαγιάς

Υποχρεωτικός ο καθαρισμός των ιδιωτικών οικοπέδων για την αποτροπή κινδύνου πυρκαγιάς