Παρουσίαση των συγκροτημάτων που θα συμμετάσχουν στο 3nd Smixi Forest Festival στο Άργος Ορεστικό

Το Smixi Forest Festival επιστρέφει δυνατότερο από ποτέ για 3η συνεχόμενη χρονιά!
15 & 16 Ιουλίου 2017, Δάσος Άργους Ορεστικού! Ο Ζήσης Πετκανάς και το Rock Overdose επικοινώνησαν με όλες τις μπάντες που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ και σας τις παρουσιάζουν!

Ακολουθούν οι συνεντεύξεις των συγκροτημάτων που θα βρεθούν επί σκηνής τη δεύτερη ημέρα του 3nd Smixi Forest Festival στις 16 Ιουλίου 2017.

 

Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας

 

Συστήστε μας το σχήμα στο κοινό του 3ου Smixi Forest Festival

Επειδή συνήθως οι μουσικοί που συνοδεύουν φαίνονται λιγότερο, θα παρουσιάσω αυτούς και θα πάμε στην επόμενη ερώτηση. Θα είναι μαζί μας οι: Φώτης Κακαβέλης, Ζήσης Φτάκας, Παναγιώτης Πάλλας και Στέλιος Μπούκος.

Πώς προέκυψε η μουσική σας συνεργασία;

Η φιλία και η παρέα οδήγησε και στη μουσική συνεργασία. Με όλα τα παιδιά του σχήματος κάνουμε παρέα πολλά χρόνια, οπότε είναι περισσότερο ένας κρίκος στην αλυσίδα των κοινών μας ανησυχιών η μουσική μας σύμπραξη.

Πώς θα χαρακτηρίζατε το μουσικό σας είδος με δύο λέξεις;

Παίζουμε παραδοσιακά εντέχνως ενδεδυμένα σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του Γιώργου!

Τι θα παρουσιάσετε στο Φεστιβάλ;

Τραγούδια από τις προσωπικές μας δισκογραφικές δουλειές αλλά και άλλα αγαπημένα…

Ποια τα επόμενα μουσικά σας βήματα;

Δεν κάνουμε σχέδια για το μέλλον, προσπαθούμε να βιώνουμε το τώρα… Τα επόμενα μουσικά μας βήματα είναι λοιπόν αυτά που θα μας οδηγήσουν στο φεστιβάλ του Συλλόγου Σμίξη.

Τί θα θέλατε να πείτε στο κοινό που διαβάζει αυτές τις γραμμές;

Θα ήθελα να πω ότι πέρα από τα τραγούδια και τις άλλες μορφές τέχνης, πρέπει να δίνουμε και ένα διαρκή αγώνα όλοι μας για τον άνθρωπο…  Καλούς αγώνες λοιπόν συνοδευόμενους με καλά τραγούδια!

 

SIDE B 

 

Πώς θα χαρακτήριζες το μουσικό σας είδος

Παίζουμε διασκευές κλασσικών Rock τραγουδιών προηγούμενων δεκαετιών που όλοι γνωρίζουν και μπορούν να τραγουδήσουν μαζί μας.

Είστε πιο πολύ μια παρέα μουσικών που βρίσκεστε και jamάρετε ή θεωρείτε ότι είστε κανονικό συγκρότημα;

Είμαστε μια παρέα όπου ο καθένας μας έχει μια μουσική πορεία δεκαετιών. Παρότι πλέον έχουμε τις πρωινές μας δουλειές, παραμένουμε ερωτευμένοι με τη μουσική επαφή με τον κόσμο! Η μουσική είναι πολιτισμός και ενώνει διαφορετικός ανθρώπους, κάτι που χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Πόσο δύσκολο είναι να επιβιώνει μία μπάντα στην επαρχία;

Στην επαρχία ένα μουσικό σχήμα πρέπει να είναι μικρότερο και ευέλικτο για να επιβιώσει. Επίσης, είναι τυχερά τα συγκροτήματα που έχουν στην περιοχή τους κανάλια που προωθούν και στηρίζουν τη μουσική, και εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Rock Overdose για τη πολυετή και αδιάκοπη στήριξη στα συγκρότημα του τόπου μας!

Τι θα παρουσιάσετε στο 3rd Forest Fest στο Δασάκι Άργους Ορεστικού?

Στο 3rd Forest Festival θα “ανοίξουμε” το ιερό τοτέμ του Ελληνικού ροκ, Γιάννη Αγγελάκα! Θα παίξουμε 60-70 λεπτά κεφάτου Ελληνικού και ξένου Rock με σκοπό να φτιάξουμε τον κόσμο για το Γιάννη.

Τι θα ήθελες να πεις κλείνοντας αυτή τη μίνι συνέντευξη;

Η Rock είναι διαχρονική μουσική και είναι ένα είδος που όλοι έχουν ακούσματα. Επίσης, στη ζωντανή μουσική όλοι προσέχουν, τραγουδούν και κουνιούνται στο ρυθμό. Ο χώρος του live αποκτά χαρακτήρα και ο κόσμος γίνεται ένα. Συνοπτικά, η καλή ζωντανή Rock μουσική είναι μια μικρή πολυτέλεια που εγγυάται ένα όμορφο βράδυ γεμάτο κέφι! Για αυτό επιβάλλεται να σας συναντήσουμε όλους στο 3nd Smixi Forest Festival στο Δασάκι του Άργους Ορεστικού!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.