Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μια ζεστή Αγκαλιά για το παιδί», του Εθελοντικού οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» επισκέφθηκαν τον προϊστορικό Λιμναίο Οικισμό στο Δισπηλιό Καστοριάς, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών επισκέψεων.

Εκεί, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία  να δουν αναπαραστάσεις προϊστορικών σπιτιών αλλά και διάφορα σκεύη που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι κατά την Νεολιθική Εποχή. Μετά την περιπλάνηση στο χώρο, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να χαλαρώσουν στο όμορφο περιβάλλον , κάτω από την σκιά των δέντρων!

Ευχαριστούμε πολύ τους υπαλλήλους του Μακεδνός Α.Ε. για την θερμή υποδοχή, και ιδιαίτερα την κ. Τσολάκη Σοφία για την ενημέρωση!

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τον κ. Ταξόπουλο Τάσο, ιδιοκτήτη του χώρου εστίασης «Μυλόπετρα» , ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά  κέρασε αναψυκτικά στα παιδιά μας, μια ανάσα δροσιάς , σε μια τόσο ζεστή μέρα!!

Το πρόγραμμα «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας: «Μια ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί» υλοποιείται από τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα Δικαιώματα του Παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» με ιδρυτική δωρεά από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και την υποστήριξη του Oμίλου Εταιριών T.A.P. -A.G. .

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.