Το Επιμελητήριο Καστοριάς σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα μέλη –επιχειρήσεις του είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει το διαδικτυακό εργαλείο (πλατφόρμα) εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων σχετικά με τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης δήλωσε, «Μέσα από την εν λόγω εφαρμογή, τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς, γινόμαστε χρήστες ενός περιβάλλοντος, το οποίο ειδοποιεί ατομικά για οποιοδήποτε επενδυτικό πρόγραμμα μας ενδιαφέρει. Να σημειώσουμε πως η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Η μόνη προϋπόθεση η οποία υπάρχει, μιας και είναι ανταποδοτική υπηρεσία, είναι να είναι πληρωμένη η συνδρομή του κάθε μέλους, όπου για τις ατομικές επιχειρήσεις είναι στα είκοσι (20) ευρώ ανά έτος»

 

 

Το έργο εστιάζεται στους παρακάτω βασικούς άξονες:

  • Την άμεση τροφοδότηση της πλατφόρμας με όλα τα νέα επενδυτικά προγράμματα και προγράμματα απασχόλησης και με όλες τις προϋποθέσεις ένταξης σ’ αυτά.
  • Τη δυνατότητα του χρήστη-επιχειρηματία, με εύκολο και απλό τρόπο, να συμπληρώνει – ανανεώνει τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής του (επιχειρηματικό προφίλ) και με το πάτημα ενός κουμπιού, να ενημερώνεται για επενδυτικά προγράμματα που ταιριάζουν στο προφίλ της επιχείρησής του.

 

Συγκεκριμένα, ο χρήστης-επιχειρηματίας θα ενημερώνεται στο e-mail του, για τα νέα επενδυτικά προγράμματα που εισάγονται στην πλατφόρμα, τα οποία ενδεχομένως να ταιριάζουν στο προφίλ της επιχείρησης, καθώς επίσης και για τις νέες προϋποθέσεις ένταξης σε αυτά π.χ. την επιχειρηματική του δραστηριότητα κλπ

Η υποβολή αίτησης εγγραφής των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας: http://investmenttools.uhc.gr/.

Πρόσβαση στην πλατφόρμα θα έχουν μόνο όσες επιχειρήσεις είναι ταμειακά ενήμερες, δηλ. έχουν καταβάλει τις συνδρομές τους στο Επιμελητήριο. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα θα είναι «συγχρονισμένη» με τη διάρκεια ισχύος της συνδρομής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.