Άγνωστοι, κατέστρεψαν το τηλεσκόπιο του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς στον Προφήτη Ηλία, αλλά και τα ξύλινα κιγκλιδώματα στον κεντρικό δρόμο.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς αναφέρει τα εξής:

«Το τηλεσκόπιο του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς  στον Προφήτη Ηλία, σε κάποιους δεν άρεσε και δυστυχώς μπήκαν στη διαδικασία να το αποκεφαλίσουν… ή  να το αποκαθηλώσουν… όπως και τα ξύλινα κιγκλιδώματα στον κεντρικό δρόμο!!!

Η αλητεία κάποιων νέων δεν έχει όρια με αυτά τα ζωώδη ένστικτα και την καταστροφική
τάση που έχουν, ώστε να καταστρέφουν ό,τι ωραίο και χρήσιμο σε αυτήν την πόλη μας την Καστόρια …

Την περασμένη Τρίτη στο χώρο του Προφήτη Ηλία πραγματοποιήθηκε ένα από τα πολλά πάρτι που οργανώνονται σε αυτόν τον χώρο… Και αφού πέρασαν καλά με την άδεια του Δήμου Καστοριάς και την ανοχή του Συλλόγου , και αφού βρώμησαν τον τόπο όλο , σκέφτηκαν να κάνουν και καμία ζημιά …. ως ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους εμάς.
Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο, αύτη είναι η παιδεία που έχουν από τη μανά και τον πάτερα τους, ή το σχολείο τους;

Να τους χαίρεστε…

Η Διοίκηση του Συλλόγου δεν θα επιτρέψει άλλη φόρα παρόμοια πάρτι σε αυτόν το χώρο  και αυτό θα απαιτηθεί και από το Δήμο Καστοριάς.

Έως ποτέ θα ανεχόμαστε καταστροφές και βρωμιές σε όλους αυτούς τους δημόσιους χώρους, από αυτήν τη νεολαία που “αύριο” θα τους εμπιστευτούμε και τις τύχες της Καστοριάς, αλλά και της Ελλάδας..;».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.