Οι ρυθμίσεις ισχύουν από τις 15:00 μμ. της Παρασκευής 25-08-2017 έως τις 07:00 πμ. της Δευτέρας 28-08-2017. 

 

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ανακοινώνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών επισκευής και συντήρησης φρεατίου ομβρίων υδάτων, στη συμβολή των οδών Γράμμου – Ι. Μεταξά.

Οι προτεινόμενες ρυθμίσεις όπως αποτυπώνονται στο επισυναπτόμενο σχέδιο προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ισχύουν από τις 15:00 μμ. της Παρασκευής 25-08-2017 έως τις 07:00 πμ. της Δευτέρας 28-08-2017.

 

Ποιες είναι οι εναλλακτικές διαδρομές;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ_1-Model

 

Σε ισχύ θα τεθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών επισκευής και συντήρησης φρεατίου όμβριων υδάτων, στη συμβολή των οδών Γράμμου – Ι. Μεταξά, της ΔΕΥΑ Καστοριάς.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής,  αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού αποφάσισε την πλήρη αποκοπή από την κυκλοφορία του οδοστρώματος της οδού Ι. Μεταξά στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γράμμου και των οδών Ι. Καποδίστρια και Κορυτσάς.

Α. Οι εναλλακτικές διαδρομές από την Καλλιθέα προς το κέντρο της πόλης αφορούν δύο κατευθύνσεις:

  • την κάθοδο από την οδό Ι. Μεταξά προς την οδό Γράμμου, όπου προβλέπεται εναλλακτική πορεία (ο προσδιορισμός της οποίας θα γίνει μέσω κατάλληλης σήμανσης παράκαμψης), μέσω είτε της οδού Ι. Καποδίστρια για τα οχήματα που κινούνται δυτικά στην πόλη, είτε της οδού Κορυτσάς, για τα οχήματα που κινούνται ανατολικά στην πόλη. Η διαδρομή αυτή είναι επαρκής για τους φόρτους που πρόκειται να εξυπηρετήσει, αλλά όχι για βαρέα οχήματα, των οποίων η διέλευση θα απαγορευτεί νωρίτερα στη συμβολή των οδών Ι. Μεταξά και Παπάγου.
  • τη χρήση του κόμβου Γηπέδου στην περιοχή Φουντουκλή.

Β. Για την είσοδο στην περιοχή της Καλλιθέα :

  • δια του κόμβου Γηπέδου στην περιοχή Φουντουκλή.

Για την εξασφάλιση της εφαρμογής των προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων και προς αποφυγή ατυχημάτων, η κίνηση θα ρυθμίζεται με τη σήμανση του έργου που θα τοποθετηθεί με τις υποδείξεις και τον έλεγχο της ΔΕΥΑ Καστοριάς.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.