Πρωτοβουλία της AGROKA και του Δήμου Άργους Ορεστικού  για την καταγραφή τους και την άμεση διάθεσή τους.

Μετά από τη διαπίστωση ότι για άλλη μια φορά μεγάλες ποσότητες φασολιών Καστοριάς υπάρχουν αδιάθετες, η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (AGROKA) σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία καταγραφής τους με σκοπό την ανεύρεση άμεσου τρόπου διάθεσής τους.

Παρακαλούμε λοιπόν, όσους παραγωγούς φασολιών έχουν ακόμα αδιάθετα φασόλια, να το γνωστοποιήσουν στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (AGROKA), επικοινωνώντας με τον γεωπόνο της επιχείρησης κ. Βασίλειο Νασιόπουλο στα τηλέφωνα 2467042169/6976615376 ή στο e-mail  agrokasa@yahoo.gr

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και ο Δήμος Άργους Ορεστικού, θεωρούν το λιγότερο ηθική υποχρέωση  να προβούν  σ’ αυτές τις ενέργειες, καθώς πεποίθηση όλων είναι πως το προϊόν φασόλια γίγαντες Καστοριάς είναι μοναδικό και η κατάσταση που δυστυχώς επικρατεί με τη διακίνηση και δυσφήμισή τους, καθώς και την ελληνοποίηση άλλων (αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας) προβάλλοντάς τα ως φασόλια Καστοριάς, αποτελεί το λιγότερο  προσβολή για τους τοπικούς παραγωγούς, τον Δήμο, την επιχείρηση και τους δημότες της ευρύτερης περιοχής.

 

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.