Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη διεθνή τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo 2015, η οποία έληξε στις 06.12.2015, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, Αθήνα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το μήνυμα “Ζήσε αλλιώς …, Νιώσε αλλιώς…”: στοχεύοντας στον επανακαθορισμό της θέσης της στην τουριστική βιομηχανία με τη δημιουργία ενός διακριτού, ελκυστικού και αυθεντικού τουριστικού προϊόντος, το οποίο θα συνδέεται με την ταυτότητα της περιοχής και θα ενσωματώνει την εικόνα της, και διασφαλίζοντας ποιότητα στην εμπειρία της αναψυχής, σχεδιάζει την ανάπτυξη και προώθηση ενός τουριστικού προϊόντος, με ενιαία εικόνα και περιεχόμενο ως προορισμός ποιοτικών εναλλακτικών “εμπειριών”.

Επίσης, προσπαθεί να προβάλει το τουριστικό προϊόν και μέσω της συμμετοχής της σε τουριστικές εκθέσεις, αφήνοντας το στίγμα της και παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα άμεσης προβολής των τουριστικών επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας στους ενδιαφερόμενους αγοραστές τουριστικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο συγκεκριμένου προγράμματος προκαθορισμένων Β2Β συναντήσεων. Οι Β2Β συναντήσεις με Hosted Buyers της έκθεσης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε Κύπρο, Γερμανία, Λιθουανία και Ολλανδία, αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος της συμμετοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την προώθηση του τοπικού τουριστικού προϊόντος ως “Δυτική Μακεδονία” αλλά και την ανάδειξη επιμέρους θεματικών ενότητες ειδικού ενδιαφέροντος.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επισκέφτηκε η Υπουργός Τουρισμού, κ. Έ. Κουντουρά, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Φ. Γεννηματά, και άλλοι επίσημοι.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας οργανώθηκε σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, τους Δήμους της Περιφέρειας, την Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, τα Χιονοδρομικά Κέντρα και τις Ενώσεις Ξενοδόχων και Τουριστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας, τους οποίους ευχαριστεί θερμά για τη συνεισφορά τους.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως όραμα τη δημιουργία ενός καινοτόμου ελκυστικού και ολοκληρωμένου τουριστικού προϊόντος, θα συνεχίσει τις προσπάθειές της σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την προώθηση, προβολή του και τον επανακαθορισμό της θέσης της στην εγχώρια τουριστική βιομηχανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Σημαντική Ενημέρωση και Έκκληση της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας  και Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς ενόψει της Εορταστικής Περιόδου

Σημαντική Ενημέρωση και Έκκληση της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας  και Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς…

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί σε Καστοριά και Φλώρινα για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί σε Καστοριά και Φλώρινα  για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού και…

«Ο Αϊ-Βασίλης έρχεται από ψηλά» το Σάββατο στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς!

«Ο Αϊ-Βασίλης έρχεται από ψηλά» το Σάββατο στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς! Μια…

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από…

Οι θεατρικές παραγωγές «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ» παρουσιάζουν την πιο ευφάνταστη κωμωδία στο θερινό σινεμά ΟΛΥΜΠΙΟΝ!

Την Πέμπτη 30/6 στις 21.30!

Επίσκεψη μαθητών από την Κύπρο και από το 1ο Λύκειο Καστοριάς στον Δήμαρχο Καστοριάς

Επίσκεψη μαθητών από την Κύπρο και από το 1ο Λύκειο Καστοριάς στον…

Άνοιξε επιτέλους ο δρόμος για την ανέγερση του κτιρίου Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς

Την πολιτική βούληση της κυβέρνησης για την ανέγερση νέου αστυνομικού μεγάρου στην…

Τον Γέροντα Δαβίδ τον Καρεώτη αποχαιρέτησε η Αγιορειτική Πολιτεία

Στην Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντος Δαβίδ του Καρεώτου από το Άγιον Όρος…