Μ. Αντωνίου: «Η χώρα ζητά επανεκκίνηση»

Με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκαν οι Βουλευτές της Μακεδονίας. Με ανακοίνωσή της η Βουλευτής Μαρία Αντωνίου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, όλοι οι Βουλευτές Ν.Δ. της Μακεδονίας, συζητήσαμε τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, ενόψει της προετοιμασίας και παρουσίας του Προέδρου στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.).

Η χώρα ζητά επανεκκίνηση. Πίσω από την σκοτεινή κουρτίνα της πιο βαθιάς κρίσης, πολλοί, πάρα πολλοί συμπολίτες μας αγωνίζονται, δημιουργούν. Έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν τις δικές τους προσωπικές υπερβάσεις.

Ήρθε η ώρα κι εμείς οι πολιτικοί να κάνουμε τις δικές μας. Να απαντήσουμε με σαφήνεια στα πραγματικά και άμεσα ερωτήματα των πολιτών.

Πώς θα έρθουν οι νέες δουλειές; Πως θα μειωθεί η φορολογική επιβάρυνση; Πως δεν θα τρέχω από υπηρεσία σε υπηρεσία για κάνω τη δουλειά μου; Πως θα αποκτήσει το πτυχίο μου αξία; Πως πάω σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και θα ξέρω ότι θα με φροντίσουν; Πως θα νιώσω ασφαλής στη γειτονιά μου;

Για αυτά πρέπει να μιλήσουμε. Και ανάλογα με τις απαντήσεις που δίνουμε φαίνεται ποιος έχει προοδευτικές θέσεις και κοιτάζει μπροστά χωρίς προκαταλήψεις και ποιος όχι.

Εμείς σε αυτά τα ερωτήματα – και σε πολλά άλλα – απαντούμε με θέσεις και όχι με κραυγές.

Με ουσία και όχι με τεχνάσματα».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.