Τη σύμβαση του έργου «Νέες κατασκευές – Συντήρηση οδικού ηλεκτροφωτισμού 2016 – 2017», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Το αντικείμενο του έργου έχει ως εξής:

  1. Ηλεκτροφωτισμός εξόδου πόλεως Κοζάνης επί της Εθνικής Οδού 4 Κοζάνης – Ημαθίας στο τμήμα μεταξύ της κλινικής Σπινάρη έως την είσοδο του Κουρί.
  2. Ηλεκτροφωτισμός Γέφυρας Βενέτικου Ποταμού επί της Ε.Ο. 15 Γρεβενά – Καλαμπάκα εκατέρωθεν της γέφυρας Βενέτικου ποταμού.
  3. Εργασίες βελτίωσης της κατάστασης του οδοφωτισμού στο τμήμα Κουρί – Αερογέφυρα Δρεπάνου.
  4. Εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού κόμβων επί του Εθνικού Οδικού Δικτύου (ΕΟΔ) αρμοδιότητας της Έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
  5. Βαφές ιστών οδοφωτισμού.

 

Ο αρχικός προϋπολογισμός της μελέτης ήταν 400.813,01€ (πλέον ΦΠΑ), προσφέρθηκε έκπτωση 62,97% και το οικονομικό αντικείμενο της Σύμβασης είναι 148.423,63€ (πλέον ΦΠΑ).

 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ο χρόνος περαίωσής του είναι 730 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Σύλληψη 24χρονου σε περιοχή της Καστοριάς για κατοχή ναρκωτικών

Την Παρασκευή (19-08-2016) το βράδυ σε δασική περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του…

Συνάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς με τη Γεν. Γραμματέα  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  του Υπουργείου Παιδείας

Συνάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς με τη Γεν. Γραμματέα  Πρωτοβάθμιας…

Συνάντηση Βουλευτών των ενεργειακών περιφερειών με τον Πρωθυπουργό και την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων στη Δυτική Μακεδονία

Συνάντηση Βουλευτών των ενεργειακών περιφερειών με τον Πρωθυπουργό και την υλοποίηση επενδυτικών…

Στην ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, για τα ζωτικής σημασίας θέματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα της Δυτικής Μακεδονίας

”Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας”

Νέο Βαλκανικό ρεκόρ για τη μοναδική Σταυρούλα Παπαβασιλείου

”Τι να πω για αυτήν την Κυρία, μαμά,γιαγιά, αθλήτρια είναι ένα στολίδι για τον Φ.Σ.Αργους Ορεστικου”

Σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, για παράνομη μεταφορά 6 αλλοδαπών

Σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, για παράνομη μεταφορά 6 αλλοδαπών

Αρρυθμία στην υδροδότηση συγκεκριμένων περιοχών της πόλης, λόγω εργασιών στο πλαίσιο αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ