Κατόπιν πρόσκλησης από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «ΔΗΜΟΥΡΓΙΑ» Πολυκάρπης, ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», παρευρέθηκε στην «ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ 2017» που πραγματοποιήθηκε  στις 01/02/03-09-2017, ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», με τη διοίκηση, το προσωπικό και πλήθος εθελοντών, παρευρέθηκε στον χώρο των εκδηλώσεων, όπου ενημέρωσε τους εκατοντάδες επισκέπτες για τις ποικίλες δράσεις του οργανισμού και ειδικά για την λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί», με ιδρυτική δωρεά από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και την υποστήριξη του Oμίλου Εταιριών T.A.P. -A.G., όπως επίσης και για την συγκέντρωση τροφίμων και σχολικών ειδών.

Δίπλα στο περίπτερο του οργανισμού μας, βρισκόταν η κ. Δίτσιου Αθηνά με εθελοντές στα πλαίσια της εκστρατείας «Φτύσε για κάτι που αξίζει… και κάνε τη λευχαιμία παρελθόν», για ενημέρωση και δειγματοληψία για εθελοντές δοτών μυελού των οστών. Ο οργανισμός μας είναι θερμός υποστηρικτής της κοινωνικής αυτής δράσης και ενστερνίζεται το σημαντικό αυτό όραμα, που σκοπό έχει σωτηρία ασθενών, κυρίως παιδιών.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» Πολυκάρπης, τον πρόεδρο κ. Παπαβασιλείου Αθανάσιο και ιδίως την κα. Γιαμπάνη Ρούλα, για την πρόσκληση και τη ζεστή φιλοξενία.

Επίσης ευχαριστεί πολύ το σύλλογο για την προσφορά μεγάλης ποσότητας γλυκών με βάση το μήλο, στα παιδιά του κέντρου μας και για την παράδοση των εσόδων από τον διαγωνισμό γλυκού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 02-09-2017, με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού μας.

Τέλος ο οργανισμός μας, επιθυμεί να ευχαριστήσει  τον κόσμο που επισκέφθηκε το περίπτερο μας, και μας προσέφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και σχολικών ειδών.

Όλοι Μαζί για το Παιδί!!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.