Μέχρι την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 οι ηλεκτρονικές εγγραφές

Οι Πρωτοετείς  φοιτητές του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, πρέπει να πραγματοποιήσουν  την ηλεκτρονική τους εγγραφή στη σελίδα: https://eregister.it.minedu.gov.gr  από  Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου έως Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, εισάγοντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν οι φοιτητές για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Οι εγγραφές θα γίνονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά χωρίς την αναγκαιότητα κατάθεσης δικαιολογητικών και χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα επιτυχίας τους.

Οι επιτυχόντες, στην περίπτωση που έχουν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα δηλώνουν τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι και θα αιτούνται ταυτόχρονα τη διαγραφή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.

Αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου 2017 και αφού σταλούν οι πίνακες των εγγεγραμμένων από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση σχετικά με το χρονικό διάστημα που οι επιτυχόντες οφείλουν να καταθέσουν στη γραμματεία του τμήματος που πέτυχαν, είτε με αποστολή με ταχυμεταφορά (courier), είτε αυτοπροσώπως τα παρακάτω:

  1. Εκτύπωση της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής (υπογεγραμμένη) που υπέβαλαν στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
  2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
  3. Πιστοποιητικό γέννησης
  4. Μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας

Σε κάθε περίπτωση οι φοιτητές θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του τμήματός τους. Δείτε

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.