Νέος πρόεδρος στην Καστοριά ο Σάββας Παπαδόπουλος

Ο Σάββας Παπαδόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, μετά την αποδοχή, χθες το βράδυ, της παραίτησης του Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη, από τον προεδρικό θώκο. Είναι γνωστό ότι ο κ. Σαρηκαλαϊτζίδης είχε υποβάλλει την παραίτηση του, εδώ και αρκετές ημέρες, όμως διάφοροι λόγοι δεν επέτρεψαν στο Δ. Σ., να συνεδριάσει για να αποφασίσει για το αν θα την κάνει ή όχι αποδεκτή.

Αυτό έγινε την Τρίτη (12/09/2017) το βράδυ, όπου υπήρχε και μία δεύτερη παραίτηση να συζητηθεί, αυτή του μέλους του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνου Κοσμίδη, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από την διοίκηση της ομάδας.

 

Έτσι, τη θέση του κ. Κοσμίδη, του οποίου η παραίτηση έγινε δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.,πήρε ο Σάββας Παπαδόπουλος, σαν αναπληρωματικό μέλος, ο οποίος στην αναδιάρθρωση που ακολούθησε, μετά και την αποδοχή της παραίτησης του  κ. Σαρηκαλαϊτζίδη, από τη θέση του προέδρου, αποφασίσθηκε να είναι, εκείνος, ο νέος πρόεδρος του συλλόγου.  

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.