Μαθήματα Α΄ Βοηθειών από το Τοπικό Τμήμα  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς

Στο Τοπικό Τμήμα  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς , πραγματοποιούνται  μαθήματα Α’  Βοηθειών  και καρδιοπνευμονικής  αναζωογόνησης για το κοινό.  Απευθύνονται σε άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας και έχουν στόχο την προαγωγή αισθήματος ευθύνης και ασφάλειας στην πρόληψη  και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Συγκεκριμένα:

Τα μαθήματα  Α΄ Βοηθειών είναι  διάρκειας  14  ωρών   και μεταξύ άλλων  περιλαμβάνουν  βασικές αρχές Πρώτων  Βοηθειών,  περιποίηση τραυμάτων  και καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

Το κόστος  παρακολούθησης ανέρχεται στο ποσόν των  40 ευρώ ( Για  εκπαιδευτικούς  φοιτητές και ανέργους   20 ευρώ). Στην τιμή περιλαμβάνεται και η  αγορά  του  βιβλίου « Α΄ Βοηθειών».

Μετά το πέρας των μαθημάτων  οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν το   ευρωπαϊκό  δίπλωμα Ε.F.A.C.

Επίσης,  γίνονται μαθήματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης  τα οποία  είναι διάρκειας  4   ωρών. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσόν των  15 ευρώ .

Μετά το πέρας των μαθημάτων οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν  βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο  Ιατρείο Α΄ Βοηθειών  του  Τοπικού Τμήματος  Ε.Ε.Σ Καστοριάς και στο  τηλέφωνο 2467083411.

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.