Μια μαγική βραδιά στο Αρχοντικό “Ωρολογοπούλου” από το Σύλλογο “Μαζί Σου”

Μια μαγική  βραδιά  χάρισαν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου   η  Μουστάκα Μαρία  και Τούφα  Γεωργία με την αφήγηση του παραμυθιού του Συλλόγου “Μαζί Σου”,  “Η αγάπη και ο Χρόνος”, καθώς  και το   κιθαριστικό  σύνολο “Απόλλων”  του Ωδείου “Απόλλων” Καστοριάς με καθηγητές τον Ισίδωρο και Γιούλα Αντωνίου, με τις  ανεπανάληπτες μουσικές  εκτελέσεις τους, στην αυλή του Αρχοντικού “Ωρολογοπούλου”,  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών από το μέλος του Συλλόγου ιατρό χειρουργό Τσιαούση Παναγιώτη.

Ο Σύλλογος “Μαζί Σου”,  θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης,  Μουστάκα Μαρία & Τούφα  Γεωργία, το   κιθαριστικό  σύνολο “Απόλλων” του Ωδείου “Απόλλων” Καστοριάς με καθηγητές τον Ισίδωρο και Γιούλα Αντωνίου , τον ιδιοκτήτη του κ. Σμαρόπουλο Σιδέρη  Αρχοντικού “Ωρολογοπούλου”,  για την αφειδώλευτη προσφορά του χώρου και των εδεσμάτων, τον  εθελοντή ιατρό κ. Τσιαούση Παναγιώτη , τους εθελοντές μέλη του Συλλόγου για τη συνεισφορά τους  καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.